… Jeg har jo en stund gått og tatt både Microblading og vippe extensions hos WellMed, og jeg er strålende fornøyd med resultatet av begge deler, og rett før jeg reiste til Oslo besøkte jeg også salongen for påfyll av Volume vipper – det er så deilig og føle seg fresh å velstelt 
Det og våkne om morgenen med velstelte bryn og vipper gjør at jeg sparer ufattelig mye tid, og det er jo ikke annet en positivt, ikke sant?

Jeg bruker også hudpleie produkter fra dem, en fantastisk øyekrem fra Babor, samt en peeling maske.
De har et stort utvalg både når det gjelder behandlinger og produkter, så her er det mye man kan velge mellom. De selger gavekort også, og det er jo en fantastisk julegave og gi til den som har alt. ❥
Og siden jeg er så fornøyd med mine besøk hos WellMed, har jeg fikset en super konkurranse for leserene mine, sånn at dere kan få oppleve den fantastiske servicen disse jentene gir kundene sine! Det er alltid hyggelig og kunne gi noe tilbake, faktisk er det noe av det beste som fins, syns jeg ❥


Dere kan vinne kroppspleie produkter fra Mitchell and Peach, body cream, luxury hand cream og bath oil – og ikke nok med det kan du i tillegg vinne et gavekort hos WellMed på Vippeløft og Brynstyling ❥ Dette er på en samlet verdi 2070,-

Det du må gjøre for og kunne vinne disse flotte premiene er:
→ Følge WellMed sin Instagram som du finner HER! → Følge Min Instagram som du finner HER!
→ Følge Facebook siden min som du finner HER ❥

– Kommenter gjerne dette innlegget når du har fulgt stegene ovenfor

For de som ikke har Instagram, kan man delta ved og følge WellMed sin facebook page istedenfor på Instagram.

G O O D  L U C K  ❥