Når jeg deltok på Bergen Beauty fikk jeg en del prøver, gavekort og goodie bags – og nå vil jeg dele ut litt til dere også ♥ Jeg setter veldig pris på alle som er innom og leser, og det er bare kjekt og kunne gi noe tilbake! Jeg vil gi vekk en gratis spraytan til en av mine lesere hos Bergen Spraytan, perfekt og gjøre til julen nærmer seg, eller kanskje til nyttårsaften? Det er heeelt opp til deg! ♥

//: When i attended on Bergen Beauty i got some samples, gift cards and goodie bags – and now i would like to give something to you too ♥ I really appreciate everyone who is clicking in and reading my blog, and it is my pleasure giving something back! I wanna give a free spraytan to one of my readers at Bergen Spraytan, its a perfect thing to do before christmas, or maybe new year eve? You decide♥

THANK YOU ! ♥

Eneste dere trenger og gjøre er og kommentere i innlegget her med navn og email, så trekker jeg en heldig vinner! Kupongen må brukes innen 31.12.2018 ←

.     .     .

//: The only thing i need you to do, is comment your name and email and i will pick a winner! The coupon must be used before 31.12.2018 ←