Månedens craving: Jeg har den siste måneden blitt helt hektet på en ganske kjedelig ting – men herregud hvor godt det er! Lyst rundstykke med majones og spekeskinke, mums! Og det er helt forferdelig og ha cravings på noe om man ikke har det tilgjengelig altså, er nesten som om man får abstinenser haha!

Månedens tanke:
At man selv velger hvilke personer man vil omgås. Jeg mener, om man omgås personer som ikke vil ens beste, blir glad for og se deg gjøre det bedre i livet, hva har man da venner til? Jeg har det siste året gitt slipp på noen venner, og fått meg noen nye – og det er jeg veldig glad for. Velg dine nærmeste med omhu, og vær sikker på at de gir deg en positiv vibe. Man trenger ikke mennesker som tilfører deg negativitet, gjør man vel?

Månedens opptur: Det må desidert være my get away til Oslo. Det har vært en tung høst, både psykisk og fysisk, så det var utrolig deilig og ha seg en helgetur og få skiftet omgivelsene litt. Det er rart hva litt reising gjør med meg, jeg får en slags kickstart når jeg kommer hjem igjen? Det er ikke sånn at jeg må reise land og strand for og føle at det er å komme seg vekk, og denne gangen var det en svipptur til Oslo.

 Månedens nedtur:
Jeg har følt meg ensom. Og det er så rart, det og føle seg ensom med så mange personer rundt seg. Jeg klarer ikke og sette ord på det, og jeg tror ikke hodet mitt helt skjønner hva problemet er heller. Jeg har denne måneden trengt ekstremt mye søvn for at dagene i det hele tatt skal gå rundt. Men det er kun en vei det skal gå – og det er oppover! Jeg kunne alltids hatt det mye, mye verre.

Månedens musikk:
Om det ikke er noe jeg klarer meg uten, så må det være musikk. Herregud det hjelper meg noe enormt. Og denne måneden har Marshmello – Silence gått på repeat, jeg blir liksom aldri lei. Denne låten har gitt meg så mye.

 Månedens flause:
Jeg kan ikke komme på noe spesifikk, og da tenker jeg at jeg ikke kan ha gjort noe som burde vært så alt for flaut altså, haha.

 ♥ Månedens øyeblikk: Det og gå ned julegaten i Oslo, jeg får frysninger bare jeg skriver dette. Jeg elsker jul så for meg var det noe helt magisk – det var så flott pyntet i gatene, lukten av jul, alle bodene, skøytebanen – alle de glade barna som gikk rundt der. Herremin, det er toppen av lykke altså! Jeg kan bli stående og observere, bare se ♥

 Månedens serie: 
Ingen annen en POWER, den serien traff meg altså. Den er så spennende, og jeg følte jeg ble kjent med skuespillerene, jeg felte til og med en tåre eller to når det skjedde noe trist. Nei den angrer jeg ikke et sekund på at jeg begynte og se, bare synd jeg så alle fire sesongene på ingen tid, så nå må jeg vente i en evighet til neste sesong kommer – det er minuset med og se på serie, jeg blir alltid like sur når jeg har sett alt haha.