T H E    P I N K   M Y S T E R Y    B O X   ♥

Januar, og det vil si en ny mystery box i postkassen! Når jeg fikk varsel inne på posten appen om at en pakke fra Glossybox (sponset produkt) var på vei, har jeg vært inne og sjekket forsendelsen hver dag – er jeg den eneste som gjør sånn når man vet man har en pakke som snart treffer post kassen? Hehe jeg klarer hvertfall ikke og styre meg, noe av det kjekkeste jeg vet er nemlig og få pakker i posten, det føles nesten som julaften! Jeg er jo veldig opptatt av skjønnhet og velvære, så en slik boks som dette tilsendt hver måned 5 skjønnhets relaterte produkter passer meg midt i blinken! Dyrt er det heller ikke, om man abonnerer på Glossybox koster det kun 179,- per måned, og da får man en eske tilsendt i posten. Innholdet varierer jo fra måned til måned, noe jeg synes er veldig kjekt – da blir det som en liten mystery box ♥  Du kan også velge mellom 3,6 og 12 måneders abonnent, eller du kan ha et løpende om man ønsker. Om du vil lese litt om de forskjellige man kan velge kan du klikke deg inn HER ←

· THIS MONTH’S PRODUCTS ·

STUDIO 10 Makeup Mist Glow-Plexion
Setting- og fuktighetsspray i et og samme produkt! Dette profuktet bevarer din statementlook hele dagen og gir samtidig huden næring og fukt!

LAQA & CO Cloud Lips »Storm»
En høypigmentert leppestift i nyansen »Storm» som gir et matt og mørkt bærfarget resultat! Påfør direkte med leppestiften eller bruk en pensel for et mer jevnt resultat.

TRIND Hand Repair
Lett håndkrem som raskt absorberes inn i huden og hjelper huden å produsere nye hudceller. Hånd-kremen føles myk og har en deilig duft.

GARNIER Juicy Peel Mask
Ansiktsmaske med sitronekstrakt som gir glød til livløs vinterhud. Masken har en mild eksfolierende effekt på huden. Påfør masken på ren og tørr hud og la den virke i fem minutter før du skyller av.

ABERCROMBIE & FITCH First Instinct Woman EdP
En nylansert feminin og delikat duft med noter av grapefrukt, vanilje og magnolia. Denne florale duften er årets absolutte »it-duft»!