Dere, jeg blir helt varm i hjertet mitt av denne tiden jeg. Det finnes virkelig ikke noe bedre, og jeg elsker at folk har begynt og henge opp julelys rundtom – helt fantastisk! ♥ Jeg har ikke fått opp alt av julepynt enda, så det må fikses. Utenfor huset trenger det også og bli litt mer »julete», jeg skulle vel egentlig aller helst dekket hele huset med julelys, men jeg får vel heller ta meg litt sammen og gjøre det enkelt. Folk kan jo bli skremt, haha!

Jeg har fått pakket inn det meste av julegavene, veldig godt, men nesten litt trist samtidig? Jaja, jeg har fortsatt noen par igjen, så jeg får kose meg ekstra mye med og pakke dem inn. Aleena var i ekstase når hun ble fortalt at jeg hadde laget pakkekalender til henne. Jeg tar èn og en kalendergave under juletreet i stuen, og ingenting gjør meg gladere en og se hvor mye hun satte pris på kalenderen sin, jeg gleder meg til hver morgen jeg nå, hehe!


…. I N T E R I O R   I N S P I R A T I O N ❄️

Jeg får så mye inspirasjon rundt om, det finnes så mye fin julepynt! Selv er jeg veldig glad i enkel julepynt, men det er noen enkle ting som gir meg den ekstra gode julefølelsen ❥
Kongler, fyr i peisen, duftlys, julekrans – vel, det finnes mange ting. Men jeg skal være ærlig og si at det ikke er en ting i hele verden som gjør meg i bedre humør en og tusle inn i stuen om morningen, og det første man ser er et tent juletre. Det er virkelig magisk!

… Jeg innså forresten hin dagen at jeg må gjøre noen endringer på juletreet. Vi valgte og kjøpe oss et kunstig juletre i fjord, og det var virkelig et godt kjøp! Og det er heller ikke gale og betale over tusen lappen for et falsk et, med tanke på hvor mange år man har det, kontra og kjøpe et hver jul for ca 600 kroner. Jeg er veldig fornøyd med vårt, men jeg måtte fjerne litt julepynt. Jeg følte ikke hvite englevinger på treet er helt meg lengre. Rart hvordan man endrer smak? Så jeg syns det er noe som mangler – kanskje litt mer lys, og litt flere kuler. Kanskje jeg skal gå for litt gull også? Vi får se ❥

THAT SPECIAL FEELING YOU GET WHEN YOU KNOW IT’S DECEMBER.

Er det noe som får dere i ekstra julesteming? Fortell meg gjerne!❥

XX