… I ALMOST FORGOT TO TELL YOU

Når jeg ser på bildene over kjenner jeg at jeg gleder meg til det blir varmere i været og man kan finne frem de lette plaggene fra klesskapet. Nå er alt bare surt og ikke særlig kjekt og være ute i heller, mørkt når jeg går på jobb og mørkt når jeg kommer hjem – heldigvis går vi mot lysere kvelder og ingenting er bedre! Jeg merker hvor mye vanskeligere det er og ta gode bilder for dere her på bloggen i den tiden vi er i nå. Pytt, vi gjør det beste ut av det! Det er forresten ikke helt tilfeldig at jeg poster disse bildene for dere, disse ble tatt etter vi hadde en snarvisitt til Oslo i Mai i fjord. Vi var ikke i Oslo mer en èn dag før vi reiste hjem igjen til Bergen, men litt kjæreste tid ble det selvfølgelig. Min første tur til hovedstaden var det også. Grunnen til at vi var i Oslo var fordi vi skulle til innspilling av en ny serie som blir sendt på Tv2 Livsstil allerede nå i Januar! Jeg var litt i stuss på om jeg skulle dele det med dere her på bloggen, det er jo såpass lenge siden vi spilte det inn at jeg ikke husker alt jeg har sakt, hehe. Det som blir rart er og se seg selv på tv skjermen, men det må jo være en første gang for alt – ikke sant?

Programmet heter Den Nakne Sannhet, der man får følge forskjellige par – noen eks kjærester, noen i et ferskt forhold, og noen som er gift. Der kommer vi inn, og jeg gru gleder meg! Som par får vi stille hverandre forskjellige spørsmål vi alltid har lurt på, og får sannheten fra den man sitter ovenfor. Før man har stilt disse spørsmålene, har begge gått igjennom en løgndetektor test der vi har svart på noen spørsmål. Jeg vet ikke hvilke spørsmål mannen har besvart, og omvendt. Det var en spennende dag, og det har vært veldig kjekt og få være med på – og tenk, nå er det straks premiere dere!

Har du noen gang vært utro mot meg? Hvor mange har du lagt med? Har du noen gang faket en orgasme?

Premiere datoen er Mandag 15.Januar kl 21:30 på Tv2 Livsstil, og vil bli sendt Mandag-Torsdag, samt reprise kl 00.00 samme dag, og 16:30 påfølgende dag. Vi er nr 7 i rekken – så her er det bare og følge med!