Jeg vet ikke hva det er med meg, men dess eldre jeg blir – jo mer elsker jeg julen?
De som kjenner meg vet hvor mye jeg elsker denne tiden av året, jeg får aldri nok! Jeg føler meg som et lite barn på julaften, og det er ikke mye som kan toppe tiden vi går frem mot ❥
Og etter masse om og men, fikk jeg endelig kranglet meg til og tyvstarte på julen, jeg mener – hvorfor vente? Om det er noe man blir i godt humør av, hvorfor ikke ha det litt lengre? Jeg er hvertfall veldig for at man skal gjøre det som gjør en glad – og det var akkurat det jeg gjorde idag! Christmas is up!
Jeg kjappet meg å finne frem jule listen min på Spotify, ryddet vekk litt gammelt interiør, og opp med litt ting som får meg i skikkelig julestemning – tenk dere, det er ikke lenge igjen! iiik!

/: I dont know whats gotten into me, but as older i get – the more i love christmas? The ones who know me knows how much i love this time of year, i can’t get enough! I feel like a child on christmas eve, and i think nothing can compare whats ahead of us. And after some arguing with my husband i finally got it my way to get some christmas in to this house. I mean – why wait? If there is something that make you in a good mood, why not have it a little longer? I love doing the things i know is going to make me happy – and today i did! Christmas is up! I was quick finding my christmas album on Spotify, cleaning out some old interior, and in with some things that get my in a good christmas mood – you guys, christmas is getting closer!

C H R I S T M A S    C A M E    E A R L Y   T H I S   Y E A R  🎄

IT’S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR…

Det er enda mer julepynt som skal opp, men det får vente litt. Det er så koselig her hjemme nå, og det gir en fantastisk boost med tanke på tiden fremover nå, Desember jeg er klar, haha! Eneste nå er og håpe på at vi på Vestlandet kan få litt skikkelig snø etterhvert som ligger, og ikke regner vekk dagen etter det kommer. Jeg hadde litt familie på besøk tidligere i kveld, og de synes jeg var galen som startet så tidlig med innvielse av julen, haha! Det får så bare være – jeg elsker det!

/: Its more christmas decoration to come, but that could wait a little. Its so cosy at home, and it gives a perfect boost when i think about the time ahead of us. December I’m ready! The only thing i wish for now is that we could get some snow over here. I had some family over for a visit earlier today, and they though it was madness that i stared this christmas decoration this early lol! Whatever – i love it!