The start of a new week! ♥ Jeg føler meg klar for dagen, jeg har fri fra jobb idag og har brukt morgenen i sofaen med pleddet og litt tv titting – det er så deilig og starte dagen rolig, uten stress og plasser man må være. De morningene jeg har god tid, pleier jeg og lage meg en kopp kaffe, nærmere sakt Kaffe Mocca – jeg har fått helt dilla! Jeg har aldri vært særlig glad i kaffe generelt, og det er noe med den barske smaken jeg ikke helt får meg til og like. Det sies at man ikke er voksen før man drikker kaffe, og jeg prøver så godt jeg kan haha! Så for dere som ikke klarer og drikke vanlig sort kaffe enda – er Kaffe Mocca helt i blinken! ♥ Ellers har man også Moccachino, den er også veldig god! En blanding mellom kaffe og sjokoladedrikk, mums!

Så når jeg sto opp idag, var det første jeg gjorde og lage meg en kopp med deilig kaffe. Den er utrolig kjapp og lage, om man ikke har maskin med kapsler eller lignende – og jeg tenkte at jeg skulle dele en oppskrift med dere for de som er som meg, ikke liker kaffe men har lyst og lære seg? Ellers er dette en super drikk istedenfor kakao. Jeg selv er ikke så veldig glad i kakao, det blir liksom litt for søtt ofte. Da foretrekker jeg heller en kopp med Kaffe Mocca og for eksempel krem og raspet sjokolade på toppen – eller kanskje kanel nå som vi går mot juletider?

· COFFEE, PLEASE ♥  ·

//: The start of a new week! I have the day off at work today, so I’m cuddling up in my sofa with a blanket an series on the Tv! I love starting my morning relaxed and not in a hurry. The mornings i have some time extra i like to make myself a cup of coffee, or in correct words – Coffee Mocca. I mean! I’m really loving this coffee. Im not a coffee drinker, but i really want to like it. For those of you who dont like black coffee, you really should try the Mocca one, its delicious ♥

· TOP WITH SOME CRÈME AND SOME CHOCLATE ·

 This is what you’ll need / 1 porsjon: 

1/4  l Helmelk • 1 ss ferdig sjokoladesaus • 1 stk espresso eller sterk kaffe • 1ts revet sjokolade, eller kakaopulver

1. Kok opp melk eller steam melk i en melkeskummer om du har det.
2. Lag espresso
3.Ha sjokoladesaus i serveringsglass og hell i varm melk.
4.Hell i espressokaffe og rør forsiktig med en skje.

# Bruk sjokoladesausen og hell den rundt i glasset før du tar oppi kaffen ♥