Inneholder sponsede produkter

T H E   E L E G A N C E   B O X

… Jeg mottok en hyggelig pakke i posten her forleden, og jeg elsker jo alt som har med makeup og hudpleie og gjøre – så denne passet meg midt i blinken! Det føltes jo som rene julaften når jeg fikk pakke på døren levert av GLOSSYBOX ❥ Glossybox er altså en nettside der man kan abbonere, man kan velge hvilke type pakke man selv ønsker, da de har forskjellige og velge mellom. Man kan velge og få en pakke i slutten av måneden for 179,- da mottar man 5 skjønnhetsprodukter. Det er virkelig ikke gale!  Når du starter et GLOSSYBOX abonnent får du lage din egen skjønnhets profil, sånn at de kan tilpasse hver eske spesielt til deg, hvor bra er ikke det?  Om du er nyskjerrig kan du enkelt klikke deg inn HER for og lese mer, og HER for og bestille din Glossybox ❥

Pakken jeg mottok denne gangen var The Elegance Box – The Elegance Box avslutter året med en kunstnerisk spesialdesignet eske. Årets siste eske er fylt med elegante og festlige produkter som gjør deg klar for jul- og nyttårsfeiringen.


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1. ABSOLUTE NEW YORK Icon Mini Eyeshadow Palette »Gold Glitz»
En øyenskyggepalett med seks herlige nyanser som tar deg fra dag til natt. Skap festlige eller naturlige looks med en mix av skimrende metalliske og matte naturlige nyanser

2. TREACLEMOON Shower Gel
En vegansk dusjkrem med en deilig tekstur og en frisk duft som vekker deg opp! Masser forsiktig inn i huden når du dusjer og skyll av. Flasken i seg selv er supersøt og ser flott ut på baderommet!

3. GUERLAIN Mon Guerlain
Mon Guerlain er en hyllest til dagens femininitet! En elegant og frisk orientalsk duft som passer like godt til hverdag som til fest. Duften har noter av lavendel, jasmin, sandeltre og vanilje.

4. STEVE LAURENT Precision Tip Eyeliner
Skap en profesjonell, perfekt linje med eyelineren fra amerikanske Steve Laurant. Den smale tuppen gjør det enkelt å skape den perfekte linjen. Eyelineren er vannfast og sitter på plass hele dagen – og kvelden!

5. NOUGHTY To The Rescue Shampoo & Conditioner og Intensive Care Leave-in Conditioner
Vegansk shampoo og balsam som redder tørt og skadet vinterhår! I tillegg får du en leave-in balsam som inneholder naturlige og pleiende ingredienser. Bruk den i nyvasket hår og la den sitte i for å gjøre håret mykere og sterkere.

Du finner hjemmesiden og de forskjellige man kan velge mellom HER ❥