C H R I S T M A S
   M O R N I N G 

 

Endelig er dagen kommet som jeg har ventet så lenge på – Julaften! ❥ Jeg har vært som et barn dette året, og har gått og gledet meg så lenge til denne dagen. Det er ingen dag jeg elsker mer en julaften, og det er synd det kun er en gang i året, men hvem vet? Kanskje det ikke hadde vært det samme om det var flere ganger på et år. Når jeg gikk og la meg i går gledet jeg meg til og våkne idag, opp og lage seg en kopp med kakao og krem, for og så dra med seg dynen inn i sofaen og sette på det som gir meg den ultimate julaften – Tre nøtter til askepott ❥ Jeg kan ikke huske en julaften jeg ikke har sett på den, vet dere, det er faktisk en av mine favoritt filmer! Når jeg var yngre kunne jeg se den om og om igjen uten problem, og det kan jeg den dag i dag også.

Jeg husker jeg brukte hele kontantkortet på mobilen min på barneskolen på og kjøpe introen til filmen så jeg kunne ha den som ringetone, haha er det mulig! I år er intet unntak, jeg skal kose meg med filmen i år like mye som jeg har gjort alle de tidligere årene!


· HOT COCOA ON THIS CHRISTMAS MORNING ·

… Jeg synes det er synd hvor kjapt denne dagen faktisk er over, nesten en hel måned med stress og oppkaving for at den dagen skal være over er veldig trist, haha. Jeg har uansett tenkt og utnytte denne dagen til det fulle, og nyte denne tiden med den flotte familien min som skal feire jul her hos meg i år også, nå er det nemlig jeg som har tatt over siden jeg har plassen til det ❥ Pinnekjøttet skal snart på kok, og jeg gleder meg til pinnekjøtt lukten fyller huset, det er en magisk lukt og gir en fantastisk jule boost hos meg. Men før den tid er det julegrøt her hos meg, heldige meg som har en mamma som står for grøt lagingen, også skal jo mandelen finnes – det er jo alltid like stas!

Jeg knabbet også mamma sin ugly christmas sweater dette året, siden jeg ikke har somlet meg til og kjøpt min egen enda, og når mamma hadde vært på julegave shopping hadde hun tenkt på Rambo og kjøpt jule outfit til han også, haha han ble om mulig enda søtere. Jeg måtte selvfølgelig prøve denne på, og jeg klarte ikke dy meg – vi måtte jo knipse et bilde av han også, jeg vet ikke hvem som var mest fornøyd med det, men jeg holder en knapp på meg altså haha! Fin ble han uansett 

Nå må jeg runde av her, og bruke dagen på familie! Jeg ønsker alle en riktig God Jul, måtte dere ha en fantastisk feiring med deres nære og kjære.