Jeg kan ikke få sakt hvor mye jeg elsker disse julekakene! Helt siden jeg var liten har disse vært min favoritt, og det var ingen som klarte og lage like gode som oldemor. Jeg synes fortsatt hennes er de aller beste, og det tror jeg aldri vil forandre seg. Disse kakene er hvertfall noe jeg har morsomme minner av. Jeg glemmer aldri da jeg var yngre og gikk i skapet til Bestemor på kjøkkenet når jeg viste hun hadde fått julekakene i hus. Mens hun var opptatt med noe annet kjappet jeg meg inn på kjøkkenet for og stjele med meg noen. Også glemmer jeg aldri den gangen oldemoren min fant frem sånne som »kaffemat» og meg og onkelen min var begge like glad i dem, og vi spiste i kapp sånn at det var om og få flest kaker, haha er det mulig! Disse vil alltid være en stor favoritt! ❥

M Y   F A V O R I T E   C O O K I E S !


· RECIPES SANDKAKER·

250g Smør / 250g sukker ( Vispes sammen )
1 Egg / 500g Potetmel / 125g Hvetemel / 1ts Vaniljesukker

Visp sukker og smør sammen, dette kan du gjerne gjøre med en mikser. Det er mye lettere om smøret er romtemperert. Tilsett Potetmel, Hvetemel, Vaniljesukker og til slutt egg, og bland dette godt sammen. Når du føler deigen er passelig og den kan formes, er man klar til og begynne! Ta en klump med deig, og form til passelige baller, før man legger de over på bakepapir kledd brett, og i ovnen på 180° i ca 10-15 minutter eller til du ser de er ferdig stekte. De skal ikke være særlig gylne, så pass
på!

G O O D   L U C K
xx