Er det noe jeg er svak for, så må det være jakker. Om jeg kunne valgt ville jeg hatt en forskjellig jakke til hvert antrekk, haha! Tror det er like godt at det ikke er slik, hehe. Men når det er sakt så lenge man har noen gode, kan man alltids mikse og matche. Et must i garderoben, uavhengig av årstid må absolutt være en skinnjakke.  Det går til alt! Samtidig elsker jeg at man kan pynte seg, eller man kan kle seg litt mer edgy og cool. Det finnes jo også mange forskjellige fasonger, enten man ønsker en kort versjon eller en litt lengre.

Jeg gikk for denne jakken fra Zara, and i love it! Jeg har lenge vært ute etter en skinjakke til damer som har en litt »herre look» over den? Og det synes jeg denne har, samtidig som den er feminin såklart, hehe. Denne gleder jeg meg til og få brukt i vinter med en tjukk genser under. Biker hele året!

/: If its something I’m weak about, its jackets. If i could choose i would like to have a jacket to every outfit, lol! I think its a good thing that that’s not the case. But when thats said as long as you have some favorite jackets, you can always mix and match. A must in the closet, independent on the season must be a leather jacket. You can wear it to anything! I love the fact that you can dress up, or you can dress a little edgy and cool. I went for this jacket at Zara, and i love it! Cant wait to wear this with a thick sweater for the winter. Biker all year!