Jeg har på kort tid blitt veldig glad i min gule skinnjakke. Jepp, du leste riktig. Jeg blir glad i klærne mine, mennesker derimot..
Haha neida.. Men dere vet når dere er veldig skeptiske til en ting, så finner du ut at du elsker det isteden? Sånn føler jeg
det for denne jakken. Jeg husker ifjord når alle gikk rundt i en gul skinnjakke fra Zara, og jeg tenkte at »Herregud, er de utsolgt for alle farger siden alle velger gul eller er jeg blitt fargeblind?»

Men så blir du vandt til at alle leker påskekylling og farter rundt, så blir du liksom litt keen på og være påskekylling selv.
Så ja, jeg ga etter tilslutt og syns at den der jakken der, den  jeg ha. Men når jeg endelig hadde bestemt meg så hadde ikke Zara de lengre? Altså jeg også skjønte jo at det var et hint om at da er denne jakken ikke ment for meg. Men det driter jo selvfølgelig jeg i, og lette meg febrilsk etter en.

Og vet dere hva det beste av alt er? At denne kostet meg UNDER 300kr, så var det ment to be likevel da vettu..
Hva i alle dager skulle jeg gjort uten Ebay? ♥

Billig OG gul dere, blir ikke bedre en dette.
Jeg har luftet litt forsiktig for mannen  i huset og sport hva han synes om disse jakkene bare for og forsikre meg om at jeg kunne gå rundt i en slik en, man vil jo liksom at den man er sammen med skal syns at man er flott.
»SKIT STYGG» Flott.. Så da kan jeg glemme hele jakken. Men så kom jeg på i ettertid at jeg som sakt driter litt i det, jeg også vil ha en kul påskekylling jakke, så får mannen bare lære seg og like både meg OG jakken. Og for og si det sånn, jeg har fortsatt ring på fingeren, haha!


Dere får unnskylde mitt trøtt usminkede ansikt. Jeg måtte bare få vist dere jakken!

Er den ikke fiiin dere? Rart hvordan man plutselig liker gule ting. Det er overalt i butikkene, og jeg elsker det. Jeg vurderte til og med og kjøpe meg en gul vinterkåpe, HALLO Carina, må roe deg nå ikke sant. Neida men gleder meg til og bruke denne enda mer en det jeg allerede har gjort, med en tjukk god strikkegenser under, jeg går all inn for koselig høstvær♥

Klem!