…. God Morgen! Det ble tidlig opp for min del idag, og for et vær! Vinden er en ting, men når det høljer i tillegg blir det fort vått, altså hehe. Forhåpentligvis er det bedre i Oslo, så lenge det er opplett så skal jeg si meg fornøyd altså! I skrivende stund er jeg på vei til Oslo for en weekend med mannen, og det skal bli deilig med litt kvalitetstid – det er veldig viktig
En helg med kvalitetstid, shopping, og serie titting i sengen på kvelden med noe digg – jeg gleder meg allerede! Det kommer vel ikke som noe sjokk at jeg er i jule modus for tiden, og jule sanger går på repeat både på jobb og privaten, og jeg går neppe lei med det første heller. Det er ingenting som er flottere en og ha julemusikk på ørene, en fryd!

/: Good morning! I was up and about early today, and what a weather! The storm is one thing, but when it pours and windy at the same time, it gets quite wet lol. I hope its better in Oslo, as long as it doesn’t rain I’m happy. Im on my way to the capital with my husband for some me and him time, its so important! A weekend with some shopping, series time and snacks in bed – i can’t wait!
I wanted to get you guys in real christmas spirit, and I’m sharing my favorite christmas songs with you guys. I love listening to these, and i never get tired either. These songs go on repeat.

Jeg tenkte og få dere i skikkelig julestemning også, og hva er vel bedre en å booste det med litt julefavoritter? Jeg gikk kjapt igjennom spillelisten min, og jeg tenkte og dele mine favoritter med dere Disse sangene er det som får meg i skikkelig julestemning, det er noe helt spesielt med julesanger altså – den følelsen man får i kroppen er ubeskrivelig! Den lune, gode følelsen den gir. Det finnes jo et hav av julesanger, men dette må være mine favoritter. Disse går på repeat 

SONGS TO GET YOU IN REAL X-MAS MOOD