.. Nå er det lenge siden jeg har delt en oppskrift med dere, jeg har jo i senere tid faktisk begynt og like og lage mat – det kjekkeste er når man kan eksprimentere og prøve noe nytt. Jeg er en ganske kresen person av meg, men jeg føler det har kommet seg mye, og jeg tør og prøve nye ting, liker man det ikke er det jo bare til og ikke lage det flere ganger, ikke sant? Noe jeg derimot aldri kan få nok av, er biff – det er virkelig noe av det beste jeg vet, og som oftes det jeg alltid bestiller hvis jeg er ute og spiser. Men jeg synes det er koselig og kunne kose seg med god mat hjemme også, og det er jo ingenting som står i veien for det om man kan lage maten like god hjemme? Biffsnadder er utrolig godt, og det har blitt mye lagd opp igjennom for og si det slik, men jeg har prøvd en litt annerledes vri på Biffsnadderen denne gangen – og det ble veldig godt! Det er ikke siste gangen denne retten blir laget, jeg byttet ut vanlige fries med søtpotet fries for og få den litt sunnere en den i utgangspunktet er, men om man liker vanlige fries kan man jo selvfølgelig bruke det. Men jeg anbefaler dere og prøve med søtpotet fries altså, det smakte himmelsk!

THIS IS WHAT YOU NEED:

400g biff (jeg brukte pepperbiff) / Sølvløk / 1 Stor paprika / 2 champignon / 1 boks kremfløte / Estragon / Salt&Pepper / Søtpotet fries / Parmesanost

THIS IS WHAT YOU DO:

1. Start med og kutt kjøttet i strimler om det ikke er oppkuttet på forhånd, deretter tar du litt olje i en stekepanne og steker biffkjøttet, pass på og ikke stek det for lenge sånn at det blir seigt. Når kjøttet er ferdig stekt setter du det til side.

2. Sett ovnen på 200° så den er klar til søtpotet fries. Du kan kjøpe søtpotet og kutte opp til fries selv, men jeg kjøpte ferdig oppkuttet fra Rema, og de er veldig gode, også sparer man mye tid. Kutt Paprika, Champignon opp i biter samt sølvløk. Et lite tips fra meg til dere er og bruke sølvløk istedenfor vanlig løk når man lager biffsnadder, det blir enda bedre! Sølv løken er virkelig undervurdert, det blir så godt om man tilsetter dette i Biffsnadderen ♥

3. Når alle tingene er kuttet opp, tar du det opp i en kjele og steker grønnsakene sånn at paprikaen og champignonen blir myk, deretter tilsetter du boksen med kremfløte, krydrer med så mye salt og pepper som du måtte ønske, før du tar en god klype med Estragon oppi, dette gjør hele »sausen» utrolig god.

4. Når fløten har fått gjort seg litt, tilsetter du kjøttet og lar smakene sette seg skikkelig, dette tar rundt 5 minutter så ha gjerne på svak varme så det kan stå og putre mens søtpotetene er i ovnen. Når søtpotetene nærmer seg ferdig, tar du parmesanost oppi kjelen. Her kan du bruke så mye parmesan som du vil – jeg anbefaler og ta mye, det blir så godt! Jeg liker kun parmesanost når den er smeltet, og i denne »sausen» gjør det seg virkelig.

5. Ta søtpotetene utav ovnen, strø litt salt og gjerne litt raspet parmesanost over og kos deg!