Det er ikke lenge til vi er i midten av November dere – tenk det! Desember er rett rundt hjørnet, og det samme er julebordene. Enten man skal på julebord med jobben, eller kanskje et julebord med veninner. Jeg skal begge deler, og jeg gleder meg veldig!
Det kjekkeste jeg vet er en kveld med god mat, å gode veninner eller kollegaer ♥ Det og pynte seg med en fin kjole, eller festklær rettere sagt er jo også veldig stas! Mange har kanskje allerede planlagt hvilke klær dere skal bruke, om det er til julebord, selve julaften eller nyttårsaften for ikke og prate om den! Jeg tror at de fleste vil ha et fint antrekk til nyttårsaften – selv er jeg hvertfall slik. Enten det blir kjole eller bukse, hehe!
Jeg har klikket meg litt igjennom nettet etter en julebord kjole, samt en som jeg kan bruke i julen når vi venter besøk. Man bruker gjerne ikke den samme som man går ut på festligheter med, i selskap med familien i romjulen hehe. Det er så masse og velge mellom! Jeg er den som typisk går for den lille sorte – jeg elsker sorte klær, og føler det passer uansett anledning. Man kan alltids sprite det opp med noen statements øredobber, et kjede eller en knallrød leppestift – valgene er mange!

Jeg har satt sammen et lite collage av noen festklær dere kanskje vil like! Jeg har selv fått øynene opp for grønt og burgunder/rødt, det hadde jeg aldri trodd, men jeg elsker det! Så det spørs om jeg ikke må gå litt ut av komfortsonen min dette året. Tiden vil vise!

//: Its soon festive season you guys! Either you’re going out a night with colleagues or dancing with girlfriends, we all want to dress in something nice, dont we? Ive been looking around for the perfect dress for christmas, and for new years aswell. We all want to look great on new years eve, right? Well, at least i do and by that I’ve been looking around online to find the perfect dress. I always been ending up with the little black dress, i mean i love black! To brighten the dress a little bit i usually wear a red lipstick, or some statement earrings. Ive made a collage on festive clothes for you guys, and hope you’ll like it as much as i do. I have been opening my eyes to green and red dresses, something i would have never tough. Maybe I’m going out of my comfort sone this year? Time will show♥

· ITS TIME TO PARTY ·


Jeg har alltid vært glad i burgunder, ikke bare når man går mot jul, men hele året – det er så flott! Og samme med den mørke grønnfargen. Og velour er jo i fokus som aldri før, og det skjønner jeg. Noe som aldri går av moten, er paljetter – dette er noe jeg sjeldent går i selv utenom jule sesongen, men fint er det!

//: I have always loved Burgundy colors, not only when its christmastime – but all time around. And this dark green color? I love it! Velour clothes are everywhere this year, and i get why. Something that always comes back, are sequins – this is something i usually dont wear myself, unless its christmas.

IN DOUBT? WEAR BLACK ♥


Som sakt – jeg elsker sort, og store deler av garderoben min er i samme farge. Sort med gull detaljer er jo også veldig flott, for ikke og snakke om in! Sammen med noen sorte stilett heler og statement øredobber. En stram hestehale og en god dose med glow i ansiktet, så er man good to go!

//: As said – i love black! And most of my wardrobe consist of black clothing. Black with gold is a good match aswell! Together with some black stilettos and maybe some statement earrings. A tight ponytail and a good dash of glow, then you’re ready for everything lol.