… Åhh, jeg vet ikke med dere – men hvert nyår blir jeg skikkelig reiselysten. Jeg lyver ikke når jeg sier at det og reise er det beste jeg vet om, oppleve nye plasser, lage nye minner, kjenne på nye kulturer – det er rett og slett magisk i mine øyne ❥ Jeg er så innmari reiselysten, og jeg kjenner at hele kroppen er rastløs på og fylle på med nye destinasjoner og sette på listen. Om jeg hadde ubegrenset med penger er dette noe jeg absolutt hadde brukt mesteparten av pengene mine på. Faktisk – så angrer jeg litt på at jeg ikke reiste verden rundt som backpacker når jeg var student, det passer seg liksom ikke like godt når man har barn, jobb og et hus og ta vare på. I det neste liv, kanskje? Uansett er det fortsatt plasser jeg har lyst og besøke, noen som kanskje bare er og forblir en drøm, og andre plasser som kanskje er litt mer realistisk. Jeg har jo ikke vært på bryllupsreise enda, og jeg har vært gift i over 3 år, hehe. Men sant skal sies, at om muligheten til og reise til en av plassene på bucket listen min byr seg, er jeg reist! Ingenting er bedre en og kjenne at man lever litt – og sette a4 livet litt på vent ❥ Jeg tenkte og dele noen av plassene jeg håper på og få besøkt om ikke alt for lenge med dere, kanskje vi har samme plass på listen?

I WANT TO TRAVEL THE WORLD… AND MAKE NEW MEMORIES ❥


· R O M A ·

Hele denne plassen gir meg en litt sånn kjærlighets følelse om jeg kan beskrive det sånn? Kjøre båt i mellom bygningene med en man bryr seg om, gå i bod og kjøpe en deilig sorbet is, nyte deilig frokost, ta inn og kjenne på alle inntrykkene av en fantastisk flott plass, finne den koseligste og minste sidegaten og sette seg ned og bestille pizza på ekte vis, men et stort glass rødvin. Herregud jeg lengter! Jeg har aldri vært i Roma før, men jeg ser det for meg. Alle de flotte bygningene, folkene som bor, og ikke minst driver resturanter der, med en behagelig bakgrunns musikk, faktisk blir jeg helt varm i kroppen bare av tanken. Jeg håper at jeg en dag får oppleve Roma, ikke bare i tankene – men på ekte vis ❥


· N E W  Y O R K ·

Denne regner jeg med mange har på listen sin? Og det er nok ikke uten grunn – jeg tror alle burde oppleve NY i løpet av livet. Det sies jo at det er en by som aldri sover, og det tror jeg på. Spasere på Brooklyn Bridge, gå på en frokost resturant og bestille en diger Acai Bowl og ferskpresset juice – mums! Ta morgentur eller morgen jogg i Central Park, kjøpe seg en kaffe og sette seg på en benk og bare se på alle menneskene som flyger rundt. Se New York’s gater om kvelden, vinke etter en Yellow Taxi – sitte seg ned i en bar og bestille seg en god drink, danse til god musikk, og våkne opp i NY. Hit SKAL jeg, jeg har hatt denne destinasjonen på listen kjempe lenge nå, men har ikke fått reist. Har så lyst og se hva denne byen har og by på, både shopping og resturanter.


· P A R I S ·

Dette er også en plass jeg tenker KJÆRLIGHET med en gang jeg hører navnet Paris, ikke nødvendigvis kjæreste, det kan være like koselig og ta med mammaen sin på tur, en bestemor eller en besteveninne – noen man har kjærlighet for og setter pris på. Tenk og stå opp om morningene, spasere i gatene på let etter en baker for og kjøpe fersk bakevare til frokost, gå og handle en rosèvin, pledd, oster og kjeks og sette seg ned foran Eiffel tårnet og nyte en fantastisk piknik. Som den makron elskeren jeg er, gå og handle makroner fra fantastiske Ladurèe. Bestille bor hos en av de mest populære resturantene for et nydelig lokalt måltid. Drikke fransk rødvin with a wiew – jeg er klar for hva paris har og tilby, og vet at dette er en plass jeg kommer til og besøke.

Hvilke plasser drømmer du om og reise til?