REKLAME/INNEHOLDER SPONSET PRODUKT

Vi på vestlandet er godt vandt til dårlig vær, faktisk er det oftere dårlig vær en bra – trist men sant.
Jeg elsker sko, og har en del av dem, men ikke alle blir like mye brukt da de enten ikke tåler vann, ikke egner seg til været – eller rett og slett gjør vondt etter noen par timer på føttene.
Jeg har, som alle andre alltid noen favoritter som jeg går i lengre en jeg burde, haha. Vi er vel alle slik? Nå som høsten er her for fullt, er det på tide med en utskifting av de ikke så veldig varme Toms’ene som man trasker rundt i på sommerstid. Selv har jeg ikke rukket og finne de perfekte vinterskoene enda – men høst skoene derimot, de er på plass ♥

Nå går de gamle bootsene i bosset, som de burde for lenge siden. De kostet meg mindre enn en 500 lapp, og burde blitt kastet i fjord – og nå som jeg har fått nye trenger jeg ikke de gamle lengre.
Og når jeg ble spurt om og teste disse bootsene fra Blundstone nølte jeg ikke med og si nei altså!

Litt om Blundstone:

♥ Blundstone er et skomerke fra Tasmania, Australia og de har laget sko siden 1870.
♥ Australia har det vært en tradisjonell workerboot – men med sin klassiske look og gode komfort har den etter hvert gjort sitt inntog i moteverdenen – blant annet på runwayen og stilikon David Beckham går også med skoene.
♥Som en Levis 501 bukse og som et par Birkenstock sandaler er bootsene fra Blundstone like klassiske som disse.
♥Merket er stort både i hjemlandet Australia, Canada, Italia, Israel og Sverige – og et up and coming merke her i Norge.
♥Siden det er laget til å være arbeidsboots, så tåler skoene veldig mye og blir bare bedre og finere jo mer man bruker de. Et par boots som man vil ha glede av i flere år fremover.

Dere kan kjøpe skoene HER!

Disse er Unisex, så de passer like godt til menn som til damer – heldigvis for meg at størrelsen ikke passer mannen, da får jeg ha dem i fred haha!
Jeg gikk for klassisk sorte, da passer de like godt til Levis jeans som strømpebukse og en lang tunika.
Det beste med de må være at man kjenner på stoffet at det er »skikkelig». Det sies også at de blir enda »tøffere» når de blir litt slitte.

Et tips til julegave til kjæresten, mor eller far? ♥
Skoene fåes kjøpt HER!