Vinyl bukse H&M / Oversized Genser H&M

.. Vinyl bukse og oversized genser! Jeg har lenge hatt lyst på en bukse i vinyl, men ble så usikker på om dette var noe jeg faktisk kom til og bruke, eller om det bare ble liggende i skapet. Jeg syns sånne bukser er så freshe, de passer jo selvfølgelig ikke sammen med alt, men noe helt basic går alltid til. Disse buksene ser utrolig kalde ut, og jeg frøs noe helt vanvittig når jeg skulle ta disse bildene, men det var ikke på beina for og si det sånn, hehe. Buksen hadde et slags »lag» på innsiden sånn at den ikke ble så kald. Smart – for en frysepinne som meg!
Rart hvordan det føles mye kaldere i luften i Hovedstaden en hjemme?

Jeg fant begge deler når jeg var innom HM, og da måtte jeg bare røske de med meg. Jeg elsker myke, oversizede gensere, og sammen med vinyl buksen og et par statement øredobber gjorde det susen. Gleder meg til det blir litt varmere ute så det går ann og gå ut uten og måtte ha jakke på seg, nå er det nemlig glemmesak, hehe.

Og om dere kjøper en slik bukse, forbered dere på lyden når dere går, haha den kan nemlig fange noen blikk. Jeg fant ut et lite tips etterhvert, smør innsiden av lårene med enten kokosolje, eller en annen olje. Det funket veldig godt for min del – og vips! Ingen knakende lyd når man er ute og går, hehe. Ha en super fredag! xx

VINYL PANTS AND OVERSIZED SWEATHER