Mandag, en ny uke, og kanskje en fersk start? Jeg er klar for en ny jobb uke, og har fylt på med ny motivasjon! Forrige uke var det sykdom inne i bildet, og man blir automatisk litt trøtt og sliten dagene etter. Helgen har bestått av feiring av 30-års dag for et vennepar, og bursdagsbesøk for min flotte fetter Søndagen, før det var full avslapping på sofaen med serie titting og junk food – med andre ord en fantastisk helg òg søndag. Jeg er spent på hva denne uken har og tilby, denne dagen har begynt ganske bra, så det lover jo bare enda bedre for resten av uken. Har en litt sånn »good vibe» følelse? Det er jo selvfølgelig ingenting som er bedre!

Fikk knipset et antrekks bilde igår før besøket, og jeg er som sakt super fornøyd med den nye linsen til Olympus kameraet mitt, som du også kan lese mer om HER! Vi går jo mot mørkere tider ute og det merkes veldig godt, det blir veldig tidlig mørkt ute – og det resulterer jo også i at det ikke blir like lett og få tatt gode bilder om det blir for sent på dagen. Men pyttsann, vi gjør det beste ut av det!

 

 

Jeg elsker og gå med litt »tøffere» antrekk som biker jakke, leather pants osv. Før likte jeg ingen av delene, rart hvordan man forandrer seg med årene? Føler en flott skinnjakke kan røffe opp et hver antrekk. Her har jeg en cardigan i litt bohem style med blonder på, og et belte i livet for og fremheve midje. Blonder generelt blir jo ofte sett på som litt romantisk, og jeg selv føler meg alltid ekstra fin når jeg for eksempel har på meg en blondekjole. Og å bryte »romantikken» med en kul biker jakke gjør hele antrekket litt mer røft, og jeg føler dette blir litt mer hverdags. Til fest ville jeg kanskje byttet ut med en kjole.


Cardigan: Lindex // Leggins: Gina Tricot // Belte: HM // Solbriller: BikBok // Skinnjakke: HM