Calvin Klein t-skjorte fra Miinto
Ulltøfler fra Sunkost
Tekanne fra Lagerhaus
Sort kopp med bokstav fra Arne Jacobsen 
Happy Wifey genser fra Happywifey.no
Sort lysestake fra Lagerhaus
Salatbestikk i »gull» fra Lagerhaus
Calvin Klein bh fra Miinto
Pysjamas fra Ellos
Hylle fra Lagerhaus


… Er jeg den eneste som sliter med å skrive en ønskeliste til jul? Jeg føler at dess eldre en blir, dess vanskeligere blir det? Det har nok med at man allerede har det man virkelig trenger ♥ Jeg har mange ting jeg har lyst på derimot, og det er ofte sånne ting man ikke har rukket og kjøpt selv, og det er jo perfekt å sette på ønskelisten, tenker jeg. Det jeg ønsker meg aller mest er jo og få feire julen sammen med familien, og at alle skal ha noen og feire julen sin sammen med – det er jo det absolutt viktigste ! Men hvis vi tenker på de materialistiske tingene, så har jeg listet mine ønsker over ♥
Jeg var ganske tidlig ute i år med og få kjøpt alle julegavene, og var faktisk ferdig en god stund før Desember meldte sin ankomst. Jeg synes derimot det er lettere og kjøpe julegaver til andre, en og skrive en liste om hva jeg ønsker meg selv, haha. Det er imidlertid lite som slår ansiktet til noen når de får det de har ønsket seg, sånt gjør meg virkelig glad.

/: Am i the only one who struggles writing a wish list for christmas? I fell the older i become, the harder it gets? I think its because i have what i really need. I have lots of things i want, and thats often the things i have not bought myself yet, and those thing are perfect setting on the year’s list. What i wish for the most, is spending christmas eve with my family, and that everyone got something to celebrate with ♥