Se så flotte? Jeg var innom hos WellMed igår for og fikse neglene mine igjen (sponset behandling) – og jeg er så fornøyd! Husker dere at jeg fortalte om at jeg har testet noe nytt som har kommet på markedet? SNS Negler, du kan forøvrig lese innlegget jeg skrev om det HER ← Jeg fylte på neglene ca en uke før Julaften, og tok påfyll igår. Jeg er helt overrasket over hvor godt neglene har holdt, ikke har de løsnet eller sprukket, men det viktigste med alt – neglene mine er sterkere nå en hva de var før jeg tok SNS, er ikke det fantastisk? Jeg som alltid har måttet ta lange pauser mellom hver gang jeg har hatt Gelè eller Akryl negler fordi neglene mine har vært så skjøre og ødelagte etterpå.

Denne gangen gikk jeg for litt kortere negler, og en nydelig nude farge – så klassisk og fint! ❥ Målet mitt er og kun ta SNS oppå mine egne negler etter hvert, når de er blitt lange nok. Sunne er de i hvertfall blitt, og ingenting er bedre. Det var en stund jeg trodde jeg ikke kunne ha negl forlengelse siden alt jeg har prøvd har løsnet innen to uker, jeg har til og med blitt fortalt av andre negl designere at de trodde neglene mine frastøtet seg produktet siden det ikke ville sitte. Nå har jeg hvertfall funnet noe som funker for meg, og endelig kan jeg ha vakre negler i lengre en to uker, hehe.

N U D E S   F O R   T H E   W E E K E N D ❥

Ønsker dere en riktig God Helg! xx