Jeg har alltid likt og ta bilder, og husker første gangen jeg hadde råd til og kjøpe meg et skikkelig kamera var fra pengene jeg fikk etter konfirmasjonen min. Mitt første skikkelige speilrefleks kamera var fra Canon, og jeg husker det var blytungt og dra med seg rundtover -haha! Ikke gikk det i vesken heller så det ble til at det for det meste lå inne, med mindre jeg skulle noe der jeg visste at jeg skulle ta bilder. Speilrefleksen jeg hadde ble min trofaste venn i mange år, faktisk. Vel og merke før jeg kom over et utrolig godt kamera, som fikk mye skryt etter hva jeg leste. Nemlig Olympus E-PL7, som er det kamera jeg har og bruker idag. Hvorfor skulle jeg drasse rundt på et tungt og svært kamera, når man kunne få nesten samme kvalitet på bildene med et lite ett? Veldig enkelt og bruke, og enda enklere og ta med seg rundt.

Jeg vet det har kommet en ny modell etter E-PL7, men jeg har vært veldig fornøyd med det jeg har nå, så da har jeg liksom ikke sett vitsen med og bytte ut noe man allerede er fornøyd med, økonomisk er det også, hehe. Noe jeg har savnet med kameraet mitt derimot, er en linse som er skarpere, kam zoome mer og få litt mer dybde i bildene. Så jeg googlet meg litt rundt, leste og fant ut at jeg rett og slett hadde gått glipp av litt hva kamera har og by på – rett og slett ved at jeg hele tiden har »manglet» en linse som jeg burde investert i den gangen jeg kjøpte kamera. Så da fikk jeg rett og slett fingeren ut og bestilte meg en ny linse, og herregud – at jeg ikke gjorde det tidligere!

Her er kamera uten linse, vel og merke!
Blir nesten litt oppgitt av meg selv over at jeg ikke har investert i ny linse lenge før jeg gjorde? Æsj, skikkelig kjedelig altså. Men det er vel noe som heter bedre sent en aldri – så da lever jeg etter det ♥

Her er linsen som følger med kameraet når man kjøper det, det gjorde det ihvertfall der jeg kjøpte mitt. Om man bestiller fra nett kan det uansett også være lurt å sjekke at man ikke bare bestiller kamerahuset – been there, done that haha!

MY NEW ADDITION TO THE FAMILY ♥

Angrer ikke et sekund på dette kjøpet altså, gleder meg til og ta mange flotte bilder! Linsen skal vist være super for og ta outfit bilder også. Denne linsen er også mindre en den man får med kamera, så nå er det enda mindre og søtere en det allerede var, hihi!

Man kan også bestille super freshe reimer til kamera, sånn at man kan gå med det rundt halsen. Ellers følger det med en vanlig sort en også! 🙂 Her har Olympus gjort det bra altså, kamera har jo også et skikkelig fresh design, og det gjør det jo ikke noe verre at det er flott og se på?

Fordeler med kamera:

♥ Det har egen selfie skjerm, denne kan vippes ned slik at man ser seg selv når man tar selfies!

♥ Det er veldig veske vennlig, lett og ta med seg rundt

♥ Blitsen kan taes av og på

♥ Kameraet er ikke vanskelig og forstå seg på, og det er touch skjerm så man kan bruke fingrene

♥ Det er wifi tilkobling fra kameraet, det vil si at du enkelt kan sende de til mobilen via wifi’en på kameraet.

♥ Kameraet har et lekkert design

♥ Utrolig godt kamera og og filme med også, så her har vi to fluer i en smekk!

♥ Batteriet holder utrolig lenge, når jeg har ladet mitt fullt opp varer det i en evighet!

» Olympus E-PL7 er det perfekt kamera for bloggere med selfie-skjerm, WiFi, filter og effekter. Kameraet komme med et meget lite objektiv som gjør det lett å ta med kameraet. Med innebygget trådløst nettverk er det lett å overføre bilder fra kamera til datamaskinen eller mobiltelefonen. Dette gjør det enkelt å dele de beste bildene dine på bildedelingstjenester. Kameraet kommer med 16,1 mekapiksler, en rekke manuelle innstillinger og TruePic II bildeprosessor, som gir en enestående bildekvalitet. »

For all del, man trenger ikke være blogger for og ha et slikt kamera, jeg kjøpte mitt lenge før jeg begynt og blogge.

PERFEKT og sette på ønskelisten til julaften!