.. Vips – der var vi inn i det nye året, er ikke det rart? Føler jeg akkurat har rukket lære meg og skrive 2017, hehe. Dette året har gått helt ekstremt fort, dess eldre man blir dess fortere går årene. Dagene flyger, for ikke og snakke om månedene. Her gjelder det å gjøre det beste ut av det, for før man vet ordet av det har man kommet til et nytt år hehe. Julen har gått over all forventning, feiring sammen med familie, samling foran tv’n med film på skjermen og digg i skålen. Heldigvis for meg fikk jeg unnagjort dette ganske tidlig i juleferien, for det tok nemlig ikke lange tiden før sykdom banket på døren. Først ut var bihulebetennelse, jeg har ikke vært borti det før – shit! Det var helt ufattelig vondt, og i tillegg svekket det synet mitt noe helt ekstremt. Når det begynte og avta var det tilbake på jobb noen dager, og med en gang jeg fikk fri igjen, var det omgangssyken som sto for tur. Hvor uheldig går det an og være? Jeg tror oppriktig at når man først får tiden til og slappe av, sier kroppen fra med sykdom. Så nå krysser jeg fingrene for at jeg unnslipper alt som har med sykdom og gjøre, for idag har hele familien lakt strak ut på sofaen her. Omgangsyken er virkelig noe herk!

.. Man kunne alltids hatt det værre, og det gjelder og gjøre det beste ut av det – ikke sant? Vi er jo inn i et nytt år, og mange har kanskje allerede satt seg mål for 2018? Flere synes nyttårsforsett er unødvendig og teit, men jeg elsker det! Det fins vel ingen negativ ting med og sette seg mål, gjør det vel? Alle fortjener og ha mål, både små og store. Jeg satt meg ingen spesielle mål for 2017, og det angrer jeg på – da har jeg ingen ting og se tilbake på når det gjelder og ha fullført målene, for jeg aner jo ikke hva jeg hadde satt meg som mål. Så dette året har jeg satt meg noen mål for året som kommer, og de har jeg tenkt og dele med dere ❥

· MY    N E W  Y E A R ‘ S   RESOLUTIONS ·

MAKE THIS YEAR BETTER THAN THE LAST
…..

· LIVE HEALTHY ·

Dette er nok en av nyttårsforsettene de fleste har på listen sin, am i right? Spesielt etter all julematen, snopet og for ikke og snakke om julekakene. Man føler seg »mett» hele tiden, og generelt lei av alt usunt. Jeg var ganske flink i en ganske lang stund i begynnelsen av 2017, men etter hvert sklei jeg litt og litt ut. Nå er jeg klar for en ny start, og forhåpentlig vis litt sunnere vaner. Selv vil jeg redusere inntaket av brød, pasta og ris – samt holde søtsakene forbeholdt helgene. Det viktigste er jo å ha en sunn hverdag, om man unner seg litt i helgene er alltid lov. Det viktigste for meg, er hverdagene. Det var en stund jeg var så flink og lage sunne, mettende middager som holdt lenge. Det siste halve året har jeg vært alt for dårlig til og planlegge maten, og det har resultert i kjappe løsninger, som ikke er de sunneste. Skal definitivt sette at tid til og planlegge lunch fks, jeg elsker jo salat, og det fins jo så mange gode! Og hele kroppen har det bedre når man lever sunnere ❥

……

· BE ROMANTIC ·

Her er kanskje et punkt mange vil himle med øynene over – men det er jo så viktig? Jeg tror at flere er »redd» for og være romantiske, i frykt av og bli sett på som en tøffel? Det er absolutt ikke slik det burde være. Jeg har ingen problemer med å fortelle at jeg ønsker mer av romantikk i et forhold, og det burde ikke andre være redde for heller – man skal kunne kreve såpass tenker jeg ❥ Hverdagen kan ofte bli litt a4, det er fullt opp med både jobb og kanskje barn, og det blir automatisk mindre tid til hverandre og det å pleie kjærligheten – og det er synd, men sånn er det ofte. Jeg er nok ikke den enkleste og ha som kjæreste, men litt romantikk hos meg er alltid en sikker vinner. Det er jo bare en måte og vise den andre at man bryr seg om hverandre, og gjør en »effort» for og vise det. Det trenger ikke være hver dag, men en gang i blant? Tenk og tilbringe utallige år sammen med sin kjære, uten og oppleve romantikk? Det må være trist, og for meg er det faktisk ganske viktig – og til tider litt avgjørende om man skal kunne holde gnisten i et forhold over lengre tid. Så ta din kjære med ut på en date, kjøp en bukett med favoritt blomstene hennes, en god parfyme – eller bare sett av tid til og nyte hverandre, det er så lite man kan gjøre for at den andre parten føler seg elsket ❥


……

· CHOOSE YOUR PEOPLE VISELY ·

I året som var fikk jeg noen nye venner, og lot noen være igjen i 2017. Venner er den familien man selv velger, og da gjelder det og velge med omhu. Det viktigste med vennskap er jo og være der for andre, og ville den andre det beste – hvis ikke er det vel ingen god venn, er det? Man ønsker jo venner som gir en noe, og som kan kan lære av. Den som gir deg positivitet og heier på deg uavhengig av hva, den som du vet er der for deg om du trenger prate. Jeg har fantastiske veninner, alle er forskjellige på sine måter, og det er jo det som gjør dem alle unike, ikke sant? Jeg ville heller hatt èn veninne, en og hatt 10 veninner som jeg føler drar meg ned, skjønner dere hva jeg mener? Jeg gleder meg til et nytt år med fantastiske veninner rundt meg, mange nye minner å mange gode samtaler ❥

……

· CONTINUE TO WRITE ·

Jeg startet denne bloggen som en hobby, og jeg gjør det den dag i dag for samme grunn. Jeg synes det er kjekt, og jeg har samtidig en plass jeg kan få ut tanker og følelser. Dette året vil jeg gi litt ekstra med denne bloggen, og forhåpentligvis levere bra innlegg for dere – alt jeg gjør men bloggen tar mye tid, og jeg håper at alt blir verdt det. For dette er noe av det kjekkeste jeg kan drive med – og det håper jeg at syns.

……

· FRESH AIR ·

Er det noe jeg elsker, så er det og gå ute i turen å kjenne kulden mot ansiktet. Dette skal jeg bli enda flinkere til i året som er – gå fjellturer, om så bare en tur i skogen rundt med musikk på ørene. Det er virkelig terapi for meg! Og jeg som er så heldig og bo på en plass som er dekket med fantastiske tur områder burde jeg ta bena fatt. Ingenting er som en joggetur eller power walk, spesielt på kveldstid.

……

· GET ENOUGH SLEEP ·

Dette har jeg blitt så ufattelig dårlig på – og jeg er sjelden i seng før tolv tiden, ofte blir det senere også. Jeg merker det på hele kroppen at jeg får for lite søvn, og at jeg skulle logget av lenge før. Det var jo en stund jeg var så flink til og komme meg i seng til normal tid, og man får så mye igjen for det også. Den beste følelsen er å føle seg opplagt, man får jo gjort så mye mer produktivt også. Nei, nå må jeg skjerpe meg og legge meg litt og litt tidligere. Målet er og være i seng til 10:30.