Happy Halloween! ♥ Her i huset, eller forsåvidt når jeg vokste opp har vi ikke pleid å feire halloween på noen slags måte – for utenom at jeg husker jeg hadde en jentekveld hjemme hos meg der vi hadde gjort det skikkelig skummelt og kledd oss ut. Det glemmer jeg aldri, sånne stunder er gull verdt. Men og gå rundt fra hus til hus har liksom aldri falt meg inn, og ikke har ungene våre pleid det heller. Men det er jo alltid kjekt og kle seg ut, og det unner jeg alle barna – så kan man jo avvente med og gå fra dør til dør når julen sniker seg innpå. Ingenting slår og gå julebukk, eller nyttårsbukk som enkelte har.
Her hvor jeg bor har enkelte stelt i stand Halloween party i ungdomshusene rundt her for de minste, og det er jo ikke annet en koselig! Hvorfor ikke kle seg ut og ha det kjekt når man kan? Man feirer jo allerede ting som opprinnelig ikke hører til her som for eksempel Valentine’s day.

Her om dagen når jeg sminket meg hadde jeg et kvarter til overs før jeg måtte videre med det som skulle gjøres den dagen – og det ble brukt på en kjapp halloween makeup. Ingenting er artigere en og lage en look man ikke ville gått med til vanlig. På nettopp en tid som Halloween kan man slå seg helt løst, og jeg har sett så mange kule innslag av både outfits og makeup. Love love, love it! Pleier dere feire Halloween?

…. HAPPY HALLOWEEN!