Lovelies!

Jeg tenkte og vise dere mitt siste tilskudd i garderoben – eller burde jeg kanskje si høst garderoben?
Uansett, vi går mot kaldere tider, selvom vi ikke er helt der enda at vi kler på oss tjukke vinterjakker. Det tar jo mye av antrekket, er dere ikke enige?

Jeg kom over denne fine, litt chick jakken her forleden, og jeg tenkte at – jaa!! Jeg var litt usikker på om kom til og bruke den ved første øyekast, men nå er jeg solgt! Så stilig, casual, men samtidig kan man freshe den opp med en kjole under når man skal på byen for eksempel?

Skjørt, Levis bukse, kjole, skinnbukse. Ja apropos skinnbukse, jeg må gå til innkjøp av en, nå har jeg lenge vært fornøyd med en »skinn tights» men jeg skulle hatt meg en skikkelig skinn bukse altså, de er jo såå flotte!  Her er alternativene mange!– Jakken er kjøpt hos Veromoda

En skikkelig cosy teddyfur aktig jakke, love it! Jeg kjøpte den litt oversized, da får man enda mer av den komfortable kosete jakke følelsen, hehe! Denne kommer nok til og bli mye brukt!

Klem!