Den seneste tiden, eller rettere sakt året har jeg fått øynene opp for kjoler. Jeg elsker og gå i kjole, da spesielt til hverdags. Jeg vet ikke, man føler seg liksom litt ekstra jentete? Hehe. Med en litt tykkere strømpebukse nå som vi går mot kaldere tid kanskje, med en bun på hodet eller en stram hestehale for eksempel? Det finner jo et hav av kjoler og velge mellom, men mine favoritter er de som er litt casual. Og andre dager vil jeg gjerne føle meg litt »finere» og finner frem en av favorittene. Her spiller jo også accessories inn – jeg liker og holde det enkelt og pynter ofte med et enkelt kjede eller øredobber ♥

/: Recently, or the latest year to be correct I’ve been opening my eyes to dresses. I love wearing them, and specially everyday dresses. I dont know, i kinda feel a little extra girly lol. With a little thicker pantyhose now that we are going towards a colder season – with a bun on the head or maybe a slick ponytail? It’s quite difficult finding a dress since its so many to choose from, but my all time favorites are the ones who are casual. Some days i would like to feel extra good about my self – then I’m picking my favorite dress. Accessories also matter, i like keeping it clean and often add a necklace or some earrings.


 

IF YOU FIND A DRESS YOU LOVE – BUY EACH COLOR 


 

…………………………………………………………………….

Jeg kom over to kjoler på Nelly for en stund tilbake siden, og jeg kom i et dilemma der jeg ikke klarte bestemme meg for hvilken farge jeg skulle gå for – jeg likte begge like godt, så det endte da altså med at jeg kjøpte begge to, haha! Det som er så greit med kjoler som er helt casual, er at du like godt kan bruke de til fest som til hverdags. Om jeg skal bruke det som en fest kjole går jeg med en gjennomsiktig strømpebukse og heler til – og til hverdags bruker jeg ofte en sort strømpebukse. Jeg har til og med brukt begge som genser til jeans! Alt i alt, et godt kupp!

/: I found two dresses on Nelly a while back a go, and i got into a real dilemma trying to figure out which color to buy – i liked both of them as much, so i ended up buying both lol! What is great considering the dresses are casual, you can wear them to a party or on a daily basis. If i decide using the dress to a party, i will pick a transparent pantyhose and some heels to go along with – and on a regular day i would pick a black one. Ive already used both dresses as a sweater with jeans!


Om jeg skal gå til innkjøp av nye klær, ender jeg som oftes opp med en ny kjole også. Jeg foretrekker heller og gå med kjole eller skjørt en for eksempel jeans – jeg føler det er mye mer komfortabelt og behagelig og gå med. Samtidig er det veldig lett og style om gamle kjoler også.

Jeg er alltid på utkikk etter nye kjoler, og har surfet litt igjennom nettet etter nye tilskudd i garderoben – nå har jeg jo shoppe stopp så godt det lar seg gjøre frem til jeg reiser til Oslo i Desember, men det er alltid lov og kikke ♥

/: If I’m going to buy myself new clothes, i always end up with a new dress aswell. I actually prefer having a dress, or a skirt on than jeans. I feel much more comfortable and that its much more agreeable to have on. And its really easy to style old dresses too! Im always in search of a new dress, and I’ve been surfing online after new dresses to add to my closet. Im trying not to buy new clothes before going to Oslo in December, but I’m always allowed to look around ♥

.  .  .  . MY FAVORITES AT THE MOMENT