Når jeg våkner om morningene, har jeg ikke lange tiden før jeg må ha lagd matpakke, fått på både meg og minsten klær og komt oss ut døren og opp i barnehagen før jeg selv begynner på jobb. Når jeg kommer på jobb har jeg en halvtime der jeg gjerne spiser en frokost og blar gjennom mobilen og oppdaterer meg på facebook, instagram og blogger jeg selv liker og lese.
Jeg gjør som jeg alltid pleier, klikket meg inn på en av mine favoritt blogger for og oppdatere meg, og da kom jeg over en post og tenkte at dette måtte jeg også tipe om – det er jo genialt ♥
Dere kan legge inn sider dere ofte er innom på hjem skjermen, og viste dere at dere kan legge inn bloggen min også? Da blir den automatisk litt lettere og få med seg. ♥

//: When i wake up in the morning, i dont have a lot of time to get ready before kindergarden and work calls. When i arrive at work i love to have my self a late breakfast, and check up on my social media favorites.  I do as i always do, check up on some of my favorite blogs to read, and one of my favorite blogger shared a tip i also needed to let you guys know about – It’s amazing! You can add my blog to your home-screen, isn’t that great? Its much easier to catch up on my blog that way, aswell as other sites you’ll like to check up on now and then.


THIS IS HOW YOU DO IT
1. Klikk deg inn på bloggen min via nettleseren din 2. Trykk på det midterste ikonet nederst på Iphone skjermen, denne har en pil inni seg. 3. Deretter velger du »legg til på hjem-skjerm» ♥

//: 1.Search my blog up in your browser 2. Find the middle icon with an arrow inside, this is on the bottom of the iPhone screen on your phone. 3. Choose add to »home-screen» And then your good to go!