Jeg har alltid vært den jenten som har ti forskjellige ting på ønskelisten, jeg finner alltid noe nytt som jeg ønsker meg – men som jeg kanskje ikke tar meg råd til og bruke penger på, hvertfall ikke med god samvittighet. Tidligere i sommer bestemte jeg meg for at jeg skulle redusere penge bruken min på kjøping av klær, og hvis jeg klarte det – skulle jeg kjøpe meg noe jeg virkelig hadde lyst på. Foreløpig går det veldig bra, jeg er ferdig med julegaver, og tenker at jeg skal kjøpe litt nytt når vi reiser på kjæreste tur i Desember. Det er ingenting som er bedre en og kjøpe noe man virkelig har ønsket seg, istedenfor og røske med seg noe man har lyst på i butikken men som man kanskje ikke har like mye bruk for?

Noe som sto veldig høyt på ønskelisten min, var et armbånd fra Hermès. Jeg har ønsket meg det i flere år, men har liksom ikke tatt meg friheten til og bruke de pengene på meg selv når det har vært så mye annet jeg har brukt penger på. Sist gang vi var på kjæreste tur til Praha, gikk vi innom både Hermès, Louis Vuitton og Gucci. Jeg ble som et barn på julaften – de har såå mye flott! ♥
Da bestemte jeg meg for at hvis jeg reduserer penge bruken min på unødvendige ting, så skal jeg ta meg råd til og bruke de pengene på meg selv, for det er jo det som er verst – når man bruker penger på seg selv. Sånn føler ihvertfall jeg det.

/: Ive always been that kind of girl that has a mile long wish list, i always find something new that i want – but dont allow my self to use my money on. I decided to stop shopping unnecessary things, and save money to buy something i really want. Provisional its going good, Ive finished buying all the christmas gift a while ago, and decided that I’m going to buy myself some new things when traveling to the capital in December. Nothing is better when you’ve been saving money for something you really want. Something I’ve been wanting for a long time now, was a Hermès bracelet, but I’ve never got myself to buy it. Last time i was visiting Prague, i went to the Hermès, Louis Vuitton and Gucci store, and i promise i was like a child on christmas eve – they have soo many nice things! I then decided i was going to save some money instead of buying unnecessary things, and buy one later.

…. THE PRETTY ORANGE BOX ♥

Jeg må ha vært en god kjæreste, han fikk jo selvfølgelig med seg at dette var noe jeg ønsket meg veldig mye, og sparte penger til. Og når vi hadde vår tredje bryllupsdag kom, hadde han kjøpt et slikt armbånd i gave! Dere kan tenke dere hvor glad jeg ble, det var like før tårene trillet, haha! Jeg blir veldig oppspilt og hyper når jeg blir overrasket, og jeg vet ikke hvor mange ganger den dagen jeg sa takk og gikk rundt og sang for meg selv av glede – man kan si det sånn at jeg satt veldig pris på gaven, haha!  

/: I must have been a good girlfriend, he understood that this was something i really wanted and was saving money to buy. And when our third wedding anniversary came, he had bought me this bracelet as a gift! Oh my you guys should have known how happy i was, i almost cried lol. I get so exited when i get surprised, and i dont know how many times that day i thanked him and walked around singing full of joy and happiness – i can say that i really appreciated the gift lol!JEWERLY IS THE PERFECT SPICE

Klassisk i fargene sølv og hvitt. Dette kan brukes til alt, og jeg gleder meg til og ta det masse i bruk!
/: Classic in the colors silver and white. This can be used to everything, and i can’t wait to use it a lot!

…………………………..

/ Idag har jeg trukket vinneren av en gratis spraytan hos Bergen Spraytan som du kan lese om HER ↵
Og den heldige denne gangen ble.. Cathrine Gjeitrem! Gratulerer ♥ Send meg en melding eller mail på cherie980@hotmail.com så tar vi det videre der ifra 🙂
(Vinner er trukket med random number generator)

Er dette noe dere syns jeg burde fortsette med? Og gi ut premier til leserene mine? Hyl ut! 🙂