Før jeg ble sammen med mannen var jeg sjeldent på kino, hadde ikke sett en eneste serie, og veldig få filmer utenom de som mange gikk og snakket om – det endret seg mildt sakt ganske raskt når jeg fikk meg samboer, hvorfor? Fordi han mildt sakt så på enten en film eller serie hver dag! Jeg har liksom aldri satt meg ned for og se hverken film eller serie hjemme, uten og egentlig være helt sikker på hvorfor, hehe. Nå derimot har jeg helt dilla, jeg har alltid en serie vi ser på sammen – eller så finner vi oss en god film, nå har det nemlig seg sånn at jeg har sett på så mange filmer og serier på disse fem årene at vi sliter med og finne en film vi ikke har sett, haha!

Det at vi ser på en serie sammen er utrolig koselig, og sette seg i sofaen med et varmt pledd, serie på tv skjermen og sette seg godt tilrette i armkroken er det ikke mye som topper altså ♥ Kvalitetstid med den du er glad i er viktig!

//: Before i got together with my man i never went to the cinema, i nearly didn’t watch any series, and very few movies – except the movies everyone talked about. That changed as soon as i got my self a roommate, why? Because he watched a movie or series everyday! And now? i love it! I love the fact that we can watch different series together, and if not – there is always a great movie to watch. Ive seen so many movies over the past years that I’m struggling to find a good movie to watch these days lol! 

Jeg har selvfølgelig mine egne serier som jeg ser på alene, som ikke kjæresten er like begeistret over og se, og disse pleier jeg og se på de dagene jeg er alene og har litt me time. En god jenteserie er alltid kjekt, selvom jeg er glad i mange typer sjangere.
Så hvis dere ikke har sett noen av de seriene jeg skal tipse om nå burde dere virkelig gjøre det, gode serier alle sammen!

//: I always have my own kind of series i like to watch all by myselfe, that my boyfriend would be happy to pass lol.
And when i have my me time, this is what i do. If you haven’t seen any of these series, i really recommend you to!

RECTIFY: 

Møt Daniel Holden. Etter han ble dømt for voldtekt og drap da han var atten, lever Daniel nesten 20år på dødscella helt til DNA-bevis setter dommen i tvil. Da DNA-bevis får ham vekk fra dødscella, må en nylig frisatt mann lære seg hvordan man lever på utsiden, der mange mennesker fortsatt tror at han er skyldig. Denne serien virket ganske interessant første gang jeg leste om den, og jeg måtte bare se den – og det angrer jeg virkelig ikke på! Dette er en veldig spennende serie der man lurer på hva som skjer i neste episode, og man ikke klarer å gjøre annet en og synes synd i den stakkars mannen. Han blir behandlet som et avskum, og vet ikke selv hvordan han skal oppføre seg i en liten by som tilsynelatende fortsatt behandler han som om han voldtok og drepte en jente da han var atten år gammel – Men gjorde han? Serien kan dere se HER!

//: Daniel Holden must put his life back together after serving 19 years on Georgia’s Death Row before DNA evidence calls his conviction into question. But did he do it?

 

THE GOOD WIFE:

Kritikerrost politisk drama satt i Chicago, der politikerfruen Alicia må takle hverdagen etter at mannen Peter, havner i fengsel for en sex- og korrupsjonsskandale. Hun må verne om familien og ta vare på barna, samtidig som hun jager en egen karriere innen rettsvesenet. Alicia vender tilbake til jobben som forsvarsadvokat etter at mannen har blitt fengslet, og møter en rekke utfordringer som en kone ikke burde gjennomgå. Denne serien er fantastisk, og man setter seg så inn i rollene som spilles at man ikke klarer noe annet en og fortsette å se på. Alicia gjør alt hun kan for og holde familien sammen, men det dukker opp ting som gjør at det blir veldig vanskelig. Er det viktigst at du selv er lykkelig, eller at det ser sånn ut fra utsiden? Og hadde du klart og holde familien sammen når du vet han som skal elske deg høyest har vært utro?
Denne serien kan sees HER!

//: Alicia has been a good wife to her husband, a former state’s attorney. After a very humiliating sex and corruption scandal, he is behind bars. She must now provide for her family and returns to work as a litigator in a law firm. Would you stick together with the man who is supposed to love you the most – but also is cheating on you?

BLOODLINE:

Da en høytstående families sorte får truer med å avsløre mørke hemmeligheter fra fortiden, settes søskenkjærligheten på prøve. Da familiens sorte får, Danny, vender hjem, tvinges Rayburn-familien til å stå overfor sine mørkeste hemmeligheter og søsknenes og foreldrenes lojalitet settes på prøve. Denne serien virket litt treg i begynnelsen, men er så glad jeg valgte og følge med videre, her skjer det mye spennende! Man klarer ikke slutte og se – og attpåtil skjer det flere nye hendelser underveis. Hvordan skal de klare og fikse opp i dette? Denne serien kan dere se HER!

//:A family of adult siblings find that their past secrets and scars are revealed when their black sheep of a brother returns home.

Her har dere noen serie tips fra meg en Fredagskveld! Vil dere at jeg skal tipse om flere serier? Hyl ut!