… Er det noe jeg eier veldig lite av, så er det vesker. Jeg kjøper meg som oftes en veske og bruker den i flere år til den er helt slitt og faller fra hverandre, for så og kjøpe meg ny. Jeg har som regel en som er grei og ha crossbody, og en som har litt mer plass til for eksempel mac’en. Sistnevnte tok kveld her forleden, og den kjøpte jeg vel for vel 6-7 år siden på en jentetur til Praha? Haha er det mulig. Som dere skjønner er veske noe jeg ikke har pleid og bruke særlig penger på.
Så når den siste vesken med litt størrelse på røk, var det bare og være på utkikk etter en ny. Og mens jeg var i Oslo på en shopping runde med H, så fant jeg den perfekte! Jeg har lenge hatt lyst på denne fra Malene Birger, og nå når jeg trengte en ny en slo jeg rett og slett til og kjøpte den – og jeg er så fornøyd! ❥

Jeg gikk for den mellomste størrelsen, og denne har plass til alt jeg trenger og litt til. Datamaskinen, kameraet, lommebok, nøkler, og mye mer! Er jeg den eneste som skulle ønske jeg hadde ubegrenset med vesker, men syns det er kjedelig og bruke penger på? Hehe. Jeg er hvertfall veldig fornøyd med kjøpet, og jeg elsker denne klassiske i sort/hvitt. Enkel, også går den til alt samtidig, og det er jo et pluss. Prisen er heller ikke noe og klage på, ikke med tanke på hvor mange år jeg faktisk bruker en veske, hehe!

/: If its something that i have little of, its purses. I buy a purse and use it for several years until its completely broken and falls apart lol. I like to have a cross body, and a larger one that i can carry my computer in. My big purse had its last day, and i think i bought it while traveling to Prague for about 6-7 years ago. How do i manage that lol. I do not often use money on buying bags as you can tell. But since my last one had it’s last day i needed a new one, and while strolling around in Oslo with H, i found the perfect purse! Ive been wanting this piece from Malene Birger, and when i needed a new one, i just had to get it – and I’m so pleased! ❥ I love this one in black/white. Its simple, and it goes with everything, and thats a plus for sure. The price was not bad at all, thinking about how many years i wear one before throwing it lol.

IN LOVE WITH THIS CLASSIC ONE ↓