. . .  I  C H O O S E  V E L O U R  T H I S  X – M A S 

 


.. Jeg kom over den perfekte julekjolen for meg, og enda bedre var det at jeg kom over den når jeg var en kjapp tur innom Lindex. Jeg elsker det enkelt, og denne var perfekt! Sort, og i velour – kunne ikke passet meg mere i blinken en det. Dette er faktisk det første plagget i velour jeg eier, sett bort i fra kosedress da, hehe. På julaften regner jeg ikke med jeg er den eneste som forlater middagsbordet stappmett, og da er det viktig og ha en kjole eller et plagg man kan føle seg komfortabel i mett også. Aller helst skulle jeg ønske julaften ble feiret i pysj, men sånn er det jo ikke.. Enda.. Hehe neida, julaften er det ekstra stas og pynte seg litt ekstra for en hyggelig dag med familien 


.. Jeg tok på meg kjolen for og knipse litt bilder til dere, jeg går nok for myke krøller og røde lepper på julaften, alltid stas og pynte seg litt ekstra. Når jeg kjøper nye plagg, og spesielt til sånn som jul og nyttår prøver jeg alltid og kjøpe et plagg jeg kan bruke ellers i året også. Og denne passer perfekt til en kveld ute også, alt i alt et godt kupp – og jeg har julaften antrekket klart  Det er lille julaften, og denne dagen skal gå til vasking av hus, før kvelden kommer og jeg skal ha maraton på julefilmer og godis i skålen, ingenting gir meg mer julestemning en det.