God formiddag! Jeg sitter på bussen med musikk på ørene, musikk er for meg som balsam for sjelen. Enten man er glad, lei seg, sint, eller oppspilt – musikk hjelper alltid. Og det går ikke en busstur uten at jeg er nødt og høre på musikk. Rett og slett en avhengighet altså, haha! Og imens man har musikk på ørene, blir det ofte at man reflekterer over ting, og mens jeg satt og tenkte i min egen verden – kjenner jeg at jeg har jo masse og se frem til! Vi går mot min desidert favoritt tid av året, nemlig julen! Alle som kjenner meg vet hvor mye jeg elsker julen og alt ved den, ingenting er bedre ♥ Jeg kjenner jeg nesten blir utålmodig av og vente, selvom tiden nå går fort fremover, virker den likevel så langt borte.

Jeg må ærlig innrømme at det nærmer seg en god stund siden jeg var ferdig med julegavene enda, haha herregud blir nesten litt oppgitt av meg selv. Men og handle julegaver er noe av det kjekkeste jeg vet – nå drøyer jeg bare tiden så mye som overhode mulig for og pakke inn gavene. Er det for tidlig og sette seg ned med julemusikk og pakke inn julegaver allerede nå? Haha er det mulig, hilsen meget jule klar Carina. Vi er jo straks i November allerede, dere! Iiiik! ♥ Men før julen sniker innpå, har jeg jo mange fine ting som jeg gleder meg til og gjøre før den tid.

THINGS I LOOK FORWARD TO:

TRAVEL:
Jeg skal jo en helg til Oslo i begynnelsen av Desember! Åhh dette gleder jeg meg skikkelig til, kvalitetstid med mannen. Vandring i Oslo’s gater i desember er nok magisk! Shopping, hygge og bare nyte hverandres selskap og pleie kjærleiken – det finnes vel ingen viktigere ting en det?

HOT COCOA:
Ingenting er koseligere en og sette seg i sofaen med et varmt pledd og en varm kopp med kakao eller en Kaffe Mocha, noen kaffe mocha har det vel allerede blitt hehe!

CHRISTMAS PREPARATIONS: 
Hehe meg i et nøtteskall! Som sakt er julegavene allerede kjøpt, men det gjenstår og pakke dem inn, og sette små koselige lapper på, hygge altså!

PACKAGE CALENDAR:
I år skal jeg lage pakkekalender, det er jo så koselig! Og enda kjekkere er det jo når de som åpner den føler glede over pakkene, og ikke minst omtenksomheten rundt.

WINE: 
Trenger jeg si mer? Jeg er absolutt en vin jente, og har de siste årene lagt min elsk på en god rødvin. Hvitvin liker jeg også veldig godt og det er ofte det jeg drikker hvis jeg er ute og hygger meg. Men å kose seg med et glass rødvin om kvelden, enten det er til en god matrett eller bare for kosen sin del skal det bli mer av. De sier jo et glass rødvin gjør godt for hjertet, og det passer jo meg ypperlig!

CANDLES: 
Jeg er for og gjøre det koselig i hjemmet, og noe av det koseligste jeg vet er uten tvil levende lys. Her er ikke meg og mannen like enige, men pyttsann! Jeg skal definitivt bli flinkere til og tenne koselige lys om kvelden – og kjenne duften av vanilje lys om kvelden savner jeg!


DELISH FOOD:
Høsten er jo tiden for deilige middager! Man ser jo over alt gryter med lam, men det er jeg ikke så veldig glad i – men andre typer kjøtt liker jeg. Biff er jo livretten! Og stå og kokkelere for enten venner og familie på kjøkkenet for meg selv gir meg en slags ro i kroppen. Jeg synes det er så kjekt! Så dette må jeg gjøre mer av fremover. Invitere venner på en god middag, servere en god vin og bare kose oss! Det er ikke mye som topper koselige samtaler over et glass vin og god mat altså!

KNITTED SWEATER:
Er det noe jeg har lagt min elsk på, så er det kosete gensere! Hjemmestrikkede gensere er høyt på ønskelisten, så det må jeg jo skaffe meg. Men ellers florerer det jo av flotte strikkegensere i butikkene nå, akkurat my cup of tea – i love it! En litt oversized genser med enten en skinn tights, eller og tusle rundt i huset i bare genseren. Jeg er klar for vinteren!

CHRISTMAS DECORATIONS:
Gjøre huset klar for julen når tiden nærmer seg. Jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal pynte huset til jul like mye som jeg gjorde i fjord, men litt må man jo alltid pynte! Det er så koselig og komme inn i et hus og få den jule følelsen over seg, det husker jeg veldig godt selv fra jeg var liten at det var noe av den beste følelsen!

Så hadde jeg mye og se frem til likevel! Elsker tiden som kommer fremover nå, i’m ready!
Ha en super dag enten du har fri eller er på jobb, nå står senvakt på agendaen her! ♥