K E E P  Y O U R   P L A N S  O R G A N I Z E D  ↑

Husker dere innlegget mitt der jeg skrev om ønskelisten min til jul? Der hadde jeg blandt annet denne kalenderen dere ser over her fra Arne Jakobsen – den har vært på ønskelisten en stund, så jeg ble ekstra glad når denne lå under juletreet i år ❥ Jeg har alltid vært vandt til og skrive ned forskjellige planer og møter på mobilen, og det har funket ganske bra – men jeg har savnet og ha en skikkelig kalender der jeg kan skrive ned. Jeg har nemlig ikke anelse hvor mange ganger jeg har klart og slette notater på Iphonen, og det har resultert i at jeg har vært nødt og ringe rundt for og finne ut hvilke klokkeslett jeg skal være hvor, og det blir ganske slitsomt i lengden, hehe! Denne passer med perfekt, den er ikke alt for stor, så den får plass i veskene jeg bruker – den er stilren, oversiktlig og lett og bruke – og det er det viktigste for meg med tanke på hvilke kalender jeg ville gått for ❥.. I CANT WAIT TO SE WHAT 2018 WILL BRING

Noe som gjør denne enda kjekkere en den i utgangspunkter var, er at det fulgte med to ark med klistremerker som man kan plassere rundt i kalenderen – hvor greit er ikke det? Da slipper man og gå glipp av en bursdag som man burde få med seg. Kanskje har man avtalt et cafèmøte med en veninne, plasser et klistremerke med en kaffekopp på datoen og skriv klokkeslett og sted bak, det gjør det hele litt mer koselig og personlig ❥ Som dere ser har jeg allerede merket bursdagen min, hehe! Sånne små ting som dette gjør det hele litt ekstra kjekt når man skal skrive ned avtaler og lignende. Nå har jeg ingen unnskyldning for og ikke huske avtaler, hehe. Denne passer også supert og gi som gave til en venn, eller kanskje en mor? Jeg ble veldig glad for gaven, både kalenderen og koppen med bokstav fikk jeg i julegave, og jeg vet begge kan kjøpes hos for eksempel Infinity, om de ikke har på nett kan man alltids ta en titt i butikk.

xx