…. Dere, for en tid tilbake siden snakket jeg jo om en serie jeg var begynt og se på – og nå klarer jeg ikke slutte. Den er så spennende at fy! Jeg har sett mange serier, og jeg må si at denne er en av mine favoritter. Spennende, en god dose drama – og mye action! Nå har jeg sett noen sesonger allerede, og jeg må si jeg gruer meg noe helt enorm til jeg er ferdig. Håper virkelig det kommer flere sesonger altså, får liksom ikke nok, hehe. I denne serien skjer det også ufattelig mye bra på kort tid, så jeg har en stund lurt på om det kan skje noe mer som overrasker, og det kan jeg skrive under på at det gjør det. Jeg ser minst en episode hver kveld før jeg legger meg, og i helgene kan det fort bli en del.

/: A while back ago i wrote about a series i stared watching, and now i need to tip you guys, i can’t stop watching. Its so full of action, drama, and of course exiting to watch. I really hope it comes a new season, I’ve almost watched them all. This must be one of my favorite series I’ve watched so far.

P O W E R

James “Ghost” St. Patrick har alt: en vakker kone, et penthouse på Manhattan, og New Yorks mest trendy nattklubb, Truth. Ghosts planer om å bygge et imperium vokser i takt med klubbens suksess. Men det er bare ett problem: Når han ikke holder til på klubben, driver han byens mest innbringende narkotikanettverk, kun for de rike og mektige. Idet Ghost lar seg forføre av utsiktene mot å leve et lovlydig liv, setter han samtidig alt han holder kjært i fare. Når man først er innblandet, kan man komme seg ut av det?
/: James «Ghost» St. Patrick, a wealthy New York night club owner who has it all, catering for the city’s elite and dreaming big, lives a double life as a drug kingpin. What do you do when you want out, but your already involved?

Neste gang du skal starte på en ny serie, så vet du altså hvilken. Jeg er super happy for at jeg kom over denne serien, jeg vet nesten ikke hva jeg skulle gjort uten haha, neida.. joda.. Jeg ser serien HER!

/: So next time you’re going to watch a new series, you now know which. Im super happy that i found this one, i almost dont know what i would do without lol, just kidding… not. I watch the series HERE ←

.. I T S  S E R I E S  T I M E ♥

Xx