· HOW TO FILL IN BROWS NATURALLY ·


… Jeg regner ikke med at jeg er den eneste som føler meg naken om jeg sminker meg, og ikke får sminket brynet? Jeg har alltid vært avhengig av og ha noe på brynene om jeg først sminker meg – og jeg føler øyebrynene er det som rammer inn ansiktet. Jeg personlig liker best fyldige bryn, og det kan ha noe med at jeg hadde så tynne bryn en gang at det så ut som to streket, og det var ikke særlig vakkert. Når jeg skal noe spesielt liker jeg ofte og gå litt mørkere i fargen, og kanskje være litt mer »nøye» med påføringen – mens til daglig dags liker jeg best at brynene ser naturlig ut, og kanskje ikke like presist.

Et lite tips er også og ikke gå mørkere i fargen på brynene en hårfargen din..

En liten ting man også kan huske på når man vil at brynene skal se så naturlig ut som mulig, er og finne en brynsfarge som er et hakk lysere en dine egne hår, dette vil gjøre at man ikke ender opp med for »harde» kanter, som kan gjøre at brynene kjapt får det litt »påklistrede» utseendet. Og det vil vi vel ikke? Under vil jeg dele noen tips som gjør at dere kan oppnå bryn som ser naturlige og fyldige ut.

1. VELG RIKTIG FARGE
Igjen, dette er en viktig ting om man skal oppnå så naturlige bryn som mulig. Om man har sorte hår, vil det ikke se så naturlig ut om man velger en sort skygge eller pomade og fylle in brynene med – da vil man bare ende opp motsatt av det man vil her, nemlig naturlige bryn.

2. SKISS IN BRYNENE DINE
Det jeg starter med, er og bruke en penn med for og skisse inn brynene. Med dette mener jeg og ramme inn brynene slik man vil ha dem, før man fyller i farge. Her skal man være veldig lett på hånden, og ikke ta for hardt i.

3. FYLL I FARGE
Når dette er gjort, pleier jeg enten og bruke en DipBrow til og fylle i farge – da bruker jeg en så rett kost som mulig, min favoritt er DENNE ← Og det jeg gjør da er og »tegne» på hårstrå. Her trenger de absolutt ikke se perfekte ut, poenget er bare og få tegnet på hårstrå sånn at det ser naturlig ut. Jeg tar svakt i ytterst, og litt hardere når jeg nærmer meg slutten av brynet.

4. PASS PÅ AT HÅRENE HOLDER SEG PÅ PLASS
Når jeg er fornøyd med både form og farge, går jeg over med BrowGel for at hårene skal holde seg på plass. Når jeg går for naturlige bryn pleier jeg og børste de litt »bustete» sånn at de ikke ser like tilgjort ut.

Sånn ender du altså opp med naturlige, fyldige bryn. ♥