Noe jeg har synes har vært veldig interresant i en årrekke er astrologi, jeg elsker og lese om det, og det gjør meg alltid litt nyskjerrig på hvordan andre personer er, utifra horoskopet dies. Hver gang jeg leser et magasin, passer jeg alltid på og få med meg horoskopet – det er fascinerende altså! ❥ Jeg har enkelte ganger begynt og lese, og jeg føler det er som om jeg skulle snakket om meg selv, det er ganske pussig ikke sant? Nå er det jo ikke sånn at man skal stole hundre prosent, og leve etter det som står i horoskopet man leser om seg selv – men jeg føler alltid at noe av det som står i teksten stemmer. Noe jeg også synes er morsomt er og lese nære venner og familie sitt horoskop også, for og få en pekepinn på hva som står om dem. Kanskje litt rart, men jeg elsker det! 

Viste dere at når jeg var mindre og ikke helt forsto meg på dette med horoskop, så sporte jeg mamma husker jeg om hvilke som var stjernetegnet mitt, og hun sa løve. Så hver gang jeg kom over er horoskop leste jeg på løve, men jeg følte liksom at det aldri passet? Ikke så rart siden det viste seg at jeg var Kreps, haha er det mulig! Takk for den, mamma.

Uansett, jeg tenkte det kanskje var spennende og lese hva som står i horoskopet ditt for Desember, here you go ❥· V Æ R E N ·

Greie dager: 2. 6. 16. 21. 26. 30.
Forsiktige dager: 1. 4. 11. 18. 22. 29.                                            

GenereltDitt ytre liv dominerer i årets sist måned. Som ambisiøs Vær setter du inn et ekstra trøkk for å nå målene dine. Dette betaler seg selvsagt, men vil gå ut over familien din. De vil se lite til deg hvis du ikke selv gjør en innsats for å være hjemme. Ikke strekk strikken for langt med helsen din. Sørg for nok ro og hvile. Ellers kan du sprette champagnekorken for et godt nytt år!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samværDu deltar på mange julebord og førjulsfester, og søt musikk kan godt oppstå med en fascinerende utlending. Hvis du er i et forhold, kan din kjære være mindre fornøyd med at du neglisjerer felles hjem. Single har mange anledninger til flørt og romantikk, også blant kollegaer.

Yrke, karriere og økonomiIkke tenk så mye på yrke og karriere denne måneden. Har du sent inn en søknad om en ny jobb eller en forfremmelse, får du svar enten rett før julen setter inn, eller i begynnelsen av neste år. Men du har store planer om å tjene masse penger. Stol på deg selv og så vil skje.

Prioriter: Overraskelser!


· T Y R E N ·

Greie dager: 4. 9. 18. 23. 28.
Forsiktige dager: 3. 6. 13. 21. 24. 31.

GenereltMaterielle verdier og verdslig suksess er hva som er viktig for deg i denne førjulstid. Helsen er bra. Du har masse energi, og er travel nesten 25 timer i døgnet. Du føler deg enda bedre om du legger inn en aldri så liten renselses kur i programmet ditt. Skal du ut og reise, kan det oppstå forsinkelser eller uforutsette endringer. Det ordner seg likevel, så ro deg ned. Ellers godt nytt år!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Du kan se frem til en stort sett lykkelig førjulstid, enten du er i et forhold eller singel. Erotisk magnetisme er viktig i forhold nå, så vel som flørt og svermeri. Søker du kjæreste, har du best sjanser ved spirituelle møtested, kurs eller foredrag. Universal og personlig kjærlighet flettes sammen.

Yrke, karriere og økonomiSamarbeid ser ut til å være det som gir deg de beste økonomiske fordeler. Men være klar over at ting kan ta litt lengre tid akkurat nå enn du forventer. Å legge vekt på humanitære verdier, betaler seg i karrierespørsmål. Vis empati med både sjefer og kunder.

Prioriter: Gi, så skal du få!


· T V I L L I N G E N E ·

Greie dager: 2. 6. 11. 21. 26. 30.
Forsiktige dager: 5. 9. 16. 23. 27.

Generelt: I en travel førjulsperiode har du mange prosjekt på gang. Noen forsinkelser og endringer kan skje fra 3. desember, da din ledende planet Merkur går retrograd, eller baklengs sett fra jorden. Dette er du særs vant til å håndtere! Når alle festlighetene topper seg, har du godt av en pust i bakken for å reflektere. Helse er bra, men ikke overdriv. Med dette; godt nytt år!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Du kan se frem til en herlig tid med flørt og romantikk! Solen, Merkur og vakre Venus er alle på plass i ditt område for kjærlighet og ekteskap, mesteparten av desember. I tillegg flytter strenge Saturn ut herifra rett før jul! Neste år blir alt dette enda bedre. Gled deg!

Yrke, karriere og økonomi: Både fullmånen den 3. og nymånen den 18. blir fine tidspunkter om du vil sette i gang med nye tiltak. Men husk at samarbeid blir særdeles viktig. Ikke bar det, men det å bry seg om andre mennesker vil du tjene på både økonomisk som karrieremessig.

Prioriter: Lykken smiler til deg!


· K R E P S E N ·

Greie dager: 1. 5. 9. 13. 23. 28.
Forsiktige dager: 2. 8. 11. 18. 26. 29.

Generelt: Du vinner mest ved å samarbeide med andre nå. Åpne for at Universet viser veien. Ta hensyn til andres meninger og ønsker. I den større sammenheng kan dette jo også passe godt når du skal handle inn julegavene! Helse og energi kan være litt delikat, så ikke overdriv julebordene.   Som oftest feirer du også glade høytidsdager hjemme hos dine nære og kjære. Godt nytt år!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:  Denne førjulsmåneden leder opp til en topp periode for kjærlighet. Seriøse Saturn, din planet for kjærlighet, går inn på ditt område for ekteskap og kjærlighet 20. desember. De i forhold finner amorøs lykke sammen med sin utvalgte. Single har store sjanser for å treffe sin tvillingsjel.

Yrke, karriere og økonomiDu kommer inn i en heldig periode for yrke og karriere. Du stoler på deg selv. Men ikke bli altfor selvopptatt. Bruk dine kreative evner og din karisma til å fremme dine ideer og prosjekter.

Julegratialet ser ut til å bli skikkelig bra i år. Jobben kommer til å oppta deg store deler av julehøytiden.

Prioriter: Julelykke!


· L Ø V E N ·


Greie dager
: 2. 11. 16. 26. 30.
Forsiktige dager: 6. 13. 21. 28.

GenereltDette blir en julemåned du vil huske! Har du opplevd hindringer tidligere, smelter disse nå vekk. Kreativiteten din øker. Du fyrer løs på alle sylindre. Helsen din er på en oppadstigende kurve. Du har masse energi. Noe av dette bruker du selvsagt på byen og de tusen julebord. Skal du ut og reise, kan enkelte forsinkelser oppstå. Til tross for dette, feirer du et riktig godt nytt år!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Denne måneden går alt så mye bedre hvis du har opplevd knuter på tråden med din kjære. Du er også langt mer avslappet, og harmonien stiger. Single Løver nyter flørt og svermeri i forbindelse med julefestlighetene. Den gode romantiske trenden fortsetter godt inn i det nye året.

Yrke, karriere og økonomiI penger smiler lykken til deg. Om du vinner den store lottogevinst er ikke sikkert, men økonomisk ligger du godt an til at det meste ordner seg for deg. Unn både deg selv og dine kjære noen supre julegaver. Det har du råd til! Men likevel, ikke overdriv pengebruken.

 Prioriter: Gleden er din!


· J O M F R U E N ·

Greie dager: 4. 9. 13. 18. 28.
Forsiktige dager: 3. 5. 12. 16. 23. 30.                                                        

Generelt:
Universet vil at du skal fortsette å fokusere på hjem og familie i denne julemåneden. Du kan være travel i ditt ytre liv, men det er ikke det som betyr mest for deg. Har du opplevd problemer hjemme, endrer dette seg før jul. Bare husk å kjøpe alle julegavene! Helsen din tar seg også opp etter den 20. Gled deg til en flott julefeiring og et godt nytt år!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Dette blir en fin tid for både den dypere kjærligheten, så vel som mer lettsindig flørt og svermeri. Lykken har snudd etter en problematisk periode. Romantiske Neptun, din planet for kjærlighet, sender nå gode energier langt inn i nyåret. Mang en Jomfru finner den største lykken hjemme.

Yrke, karriere og økonomiDet har vært masse entusiasme i økonomien din i det siste. Dette avtar noe nå. Men du kan godt hvile på dine laurbær i en tid fremover. Karrierespørsmål vil stå litt stille for tiden, men på nyåret tar det igjen full fart. Det ligger penger i hus, hjem og familie. Julegaver blir viktig.

Prioriter: Indre verdier!


· V E K T E N ·

Greie dager: 3. 7. 11. 16. 21. 30.
Forsiktige dager: 5. 8. 15. 18. 26.

 GenereltDen intense travelheten avtar litt nå i julemåneden. Fokus skifter mer til ditt indre, så vel som hjem og familie. Likevel har du masse energi og initiativ for å gjennomføre planene dine. Skal du ut og reise, enten for jobb eller ferie, er det lurt å ha en plan B. Enkelte forsinkelser kan oppstå. Men når klokkene ringer inn til januar, spretter du sjampagnen med nære og kjære! Godt nytt år!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samværDin planet for kjærlighet, libido-sterke Mars sin plassering på himmelen, sørger for intense stunder og het flørt. Din sjarme er sterk, og din karisma tiltrekker seg beundrende blikk. En god del av dere finner likevel størst lykke over jul- og nyttår hjemme, sammen med dine kjære.

Yrke, karriere og økonomiTenker du på karrierespørsmål, blir både fullmånen den 3. og nymånen den 18. viktige tidspunkter for deg. Men antagelig må du vente til over nyttår før du får noen avklaringer. Økonomien har vært bra og ekspansiv, nå kommer den til å bli enda sterkere.

Prioriter: Drømmetid!


· S K O R P I O N E N ·


Greie dager
: 5. 9. 13. 18. 23.
Forsiktige dager: 1. 7. 10. 17. 21. 28.

GenereltDette blir en fin julemåned du vil huske lenge! Helsen din er god. Du har flust med energi. Det er nesten ingen grenser for hva du kan oppnå. Regn også med å kjøpe flottere og dyrere julegaver i år enn tidligere. Familien fortjener det. De har jo støttet deg når det stormet. Alvorlige Saturn gir deg også ny innsikt i det som betyr noe for deg. Med dette, godt nytt år!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samværVakre Venus, din planet for kjærlighet, drysser stjernestøv over deg nå! Du får det meste du ønsker deg til jul, men du er flink til å gi også. Mange av dere koser seg med flørt og svermeri på de mange julebord. De mest intime stundene deler du sammen med din utvalgte.

Yrke, karriere og økonomiØkonomien ser skikkelig bra ut. Nå kan du gjøre det kjempebra. Men når det er sagt, bør du likevel ikke overdrive pengebruken. Du kjøper mange flotte julegaver, men sørg for at de kan byttes om de ikke passer fullt og helt til de du gir dem til. Informer deg godt i pengesaker.

Prioriter: Rikere liv!


· S K Y T T E N ·

Greie dager: 7. 11. 16. 21. 26.
Forsiktige dager: 3. 9. 12. 20. 23. 30.

GenereltDu får både i pose og sekk i denne julemåneden! Alt du setter mest pris på, kommer til deg. Med vitale Solen i ditt eget tegn, stråler du av selvtillit. Helse er også på topp, og blir enda bedre etter den 20. Du kommer helt sikkert til å reise nå, bare vær obs på at enkelte forsinkelser kan oppstå. Det tar du med godt humør, og har det gøy likevel. Forvent et svært godt nytt år!

 Kjærlighet, parforhold og sosialt samværDu er svært sosial på de mange julebord, både med kolleger og venner. Du er veldig sjarmerende, og få kan stå imot ditt gode humør. Flørt og svermeri er du mester på. Men ikke ta noen viktige beslutninger før etter den 23. Jule- og nyttårshelgene lover godt for het amour.

Yrke, karriere og økonomiDu har stor tro på deg selv og ditt. Det gjør du rett i. Selvsagt kan du bruke de pengene du synes du kan, både til reiser og flotte julegaver, men du bør likevel ikke overdrive pengebruken.  Har du søkt en ny jobb, mulig du får svar først på nyåret. Men det lover bra.

Prioriter: Dette er din tid!


· S T E I N B U K K E N ·

Greie dager: 1. 9. 13. 18. 23. 28.
Forsiktige dager: 5. 11. 15. 22. 26.

GenereltDette blir et finfint oppløp til høytidene. Du er uavhengig, og kan få gjennomført dine egne planer. Strålende Solen kommer inn på ditt eget stjernetegn 21. Det samme gjør din ledende planet Saturn. De av dere som også er spirituelt interesserte, vil oppleve en særs intuitiv og gledelig julehøytid. I det nye året som ligger foran deg blir du en super-Steinbukk. Med dette, godt nytt år!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samværDin kjære, din familie og din vante krets utvalgte venner, står i fokus. Du er også sosial, og er med på de julebord du selv ønsker. Single kan plutselig forelske seg under super-fullmånen den 3. Du som er så fornuftig, tror vel ikke på slikt, men kanskje er det din tvillingsjel du møter?

Yrke, karriere og økonomiØnsker du å gjøre et skikkelig fremsteg i yrke og karrieresammenheng, bør du tenke på indre verdier. Penger, makt og ære er ikke det som vil gi deg de beste mulighetene. Ydmykhet, empati og forståelse for andre menneskers situasjon er det som teller akkurat nå.

Prioriter: Den beste utgaven av deg selv!

· V A N N M A N N E N ·

Bra dager: 3. 11. 16. 21. 26. 30.
Forsiktige dager: 1. 7. 13. 17. 25. 28.

GenereltDet blir full fart for deg nesten hele julemåneden! Du er svært travelt opptatt, både hjemme og i ditt ytre liv. Du er idealistisk, og finner alltid en slant å gi til veldedige formål nå som julen nærmer seg. Ditt indre liv står også sterkt, og du filosoferer om mangt og meget. Skal du reise, kan det bli forsinkelser fra 3., kjekt med en reserveplan. Med to flotte høytidshelger, godt nytt år!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samværDu er sosial på de mange julebord, både med venner og kollegaer. Familien kan glede seg over de fine julegavene du overrasker med. Single kan møte noen som får hjertet til å banke raskere blant vennekretsen. Å dele samme livssyn og idealisme, er viktig. Kjærligheten kommer når du minst venter det.

Yrke, karriere og økonomiKarrieren er fortsatt sterk, og sterkere blir den fra den 9. og utover. Da kommer entusiastiske Mars inn i ditt personlige område for din stilling ut mot verdenen. Men Mars er også en planet som representerer krig og krangel. Med fordel bør du unngå begge deler. Tenk humanitært.

Prioriter: Vær sann mot deg selv!


· F I S K E N E ·

Bra dager: 4. 13. 18. 23. 28.
Forsiktige dager: 3. 9. 16. 19. 27. 30.

GenereltDu er fortsatt svært engasjert i ditt ytre liv i oppløpet til høytidene. Stress og press i livet ditt avtar betraktelig etter 21. Fra da av vil også helse og energi ta et oppsving. Etter jul, og inn i nyåret, kan det hende at du ser noen venner i nytt lys. Du kan med fordel vinke farvel til de useriøse. Fremgang i det meste av hva som er viktig for deg, er i anmarsj. Riktig godt nytt år!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samværParty-Fiskene blant dere vil nyte julebordene uten forbehold. Du er svært sosial med kollegaer og venneflokken. Få kan dette med flørt og svermeri så godt som du! Både jule- og nyttårsperioden tilbringer du sammen med den spesielle som får hjertet til å slå ekstra raskt.

Yrke, karriere og økonomiDu avslutter det gamle, og begynner det nye med super spennende muligheter i yrke og karrieresammenheng. Du har mange store og gedigne ideer og visjoner om fremtiden. Men ikke forvent at alt skjer på en to, tre. Dine supre ideer blir først verdsatt mot slutten av året.

PrioriterSikt mot stjernene!

Følte du at horoskopet ditt passet til deg? ❥