Helg, Lørdag – hva er bedre? Min absolutte favorittdag er ingen annen en Lørdager. Kos, tv og god mat – med andre ord en perfekt lørdag! Her i huset er det lørdagene det blir lagd ekstra digg mat på kvelden, og denne lørdagen prøvde jeg meg på en god gammel italiener – pizza! Det beste jeg vet er den typen italiensk pizza med tynn sprø bunn, og deilige ingredienser, mums! Jeg har egentlig aldri vært en person som liker og stå på kjøkkenet, men jeg må si at jeg begynner og få skikkelig sansen for det, spesielt det og prøve noe nytt! Når jeg var og handlet på butikken fant jeg ut at jeg ville prøve og lage min egen versjon hjemme av en italiensk pizza, og jeg angrer ikke! Så jeg prøvde meg like så godt på to forskjellige varianter ♥ Disse må dere prøve, veldig gode begge to – men favoritten er den med spekeskinke!

//: Weekend, Saturday’s – what is better? My absolute favorite day is Saturday’s. Cosy, tv and good food – a perfect Saturday! In this house on Saturdays we eat extra delish food, and this time around i tried making a good old Italian pizza. The best pizza i know are the Italian ones with thin pizza crust, delicious ingredients, yum! I never been the kind of person who likes to cook, but i must say that I’ve been feeling it lately! When i went to the food market the other day, i found out that i was going to try making Italian pizza at home, and i dont regret my decision at all! I ended up making two different types ♥
You have to try these out, both of them tasted so good – but my favorite was the one with ham!

 

HOMEMADE ITALIAN, PLEASE .. ♥

Pizza med tomatsaus, mozzarella, spekeskinke, pinjekjerner, balsamico og salat ↑
//: Pizza with tomato sauce, mozzarella, ham, pine nuts, balsamico and salad.


Pizza med tomatsaus, parmesanost, biff, pesto og salat ↑
//: Pizza with Tomato sauce, parmesan cheese, beef, pesto and salad.

THIS IS WHAT YOU’LL NEED ♥


Spekeskinke – Pinjekjerner – Mozzarella – Biff – Grønn Pesto – Parmesanost – Pizzasaus
Ting man ofte har i hjemme fra før: Pizzamel »oo» ( Eller hvetemel) – Balsamico – Gjær – Salat

     .     .     .

//: Ham – Pine nuts – Mozzarella – Beef – Green Pesto – Parmesan Cheese – Pizza Sauce 
Things that many already have at home: Flour – Balsamico – Yeast – Salad

ITALIAN PIZZA DOUGH 

 6 dl Pizzamel, eller Hvetemel – 1 ts salt – 25g gjær – 2 dl vann – 3 ss olivenolje

Psssst! Har dere sett blogg innlegget der jeg deler ut en gratis spraytan? Du kan delta HER! ↵