HAPPY FATHERS DAY 

.     .     .     .

Gratulerer med farsdagen til alle fedre, og bonus fedre der ute! ♥ Idag skal pappaene bli satt ekstra stas på! På sånne dager som dette skulle jeg ønske pappaen min var her med oss – men siden det ikke er tilfelle gjør jeg det beste ut av det!
Idag ville jeg sette ekstra stas på mannen, han er en super duper pappa for datteren vår, og dette må vi selvfølgelig feire – feire det som feires kan, sier bare jeg!

Her ble han vekket med kort og gave på sengen, jeg har bakt boller som akkurat er kommet ut av ovnen, vasket og ryddet i hus – og nå står det biff i ovnen! ♥ Vi skal bruke resten av dagen på og kooose oss skikkelig! Har invitert mamma og søstrene mine bort på boller også, også får vi se om jeg får lurt opp bestemor på litt boller også – hadde nemlig ikke blitt boller hadde det ikke vært for at hun støtt og stadig låner meg kjøkkenmaskinen sin, hehe! Jeg må virkelig få tak i en skikkelig jeg også etterhvert, bakingen blir en lek med en god kjøkkenmaskin – den jeg har nå er alt for svak til og klare og elte deig. Veldig trist!

Nei nå runder jeg av her, så skal resten av denne søndagen brukes med familien – elsker søndager!

//: Congratulations to all dad’s and step dad’s out there on fathers day! Today all daddies needs to be celebrated! On days like these i wish my dad still was on this earth – but since he’s not i’ll make the best out of it! Today i wanted to make the best day for my husband, he is a super dad to our daughter, and this of course needs to be celebrated – we celebrate everything that can be celebrated lol! We woke him up with gift and card on the bed, I’ve been baking buns who just came out of the oven, I’ve been cleaning the house, and now I’m making beef for the evening. Have invited my mom and sisters over, and if I’m lucky i can trick my grandmother over for some buns aswell – if it haven’t been for my grandma, i would not been able to make buns, my mixer is really bad at baking dough. So i need to get my hands on a new one.

The rest of this Sunday I’m going to spend on my family – i love Sundays!