Jeg er vel ikke den eneste som irriterer meg over at håret ikke holder på de flotte bølgene man får når man kommer ut fra dusjen? Jeg har alltid hatt krøller, jeg husker når jeg var liten hadde jeg så tette krøller at jeg lignet på shakira. Men jeg var veldig hårsår, så det og få børstet håret mitt var ikke det enkleste, og det endte faktisk med at moren min måtte klippe det så kort at jeg ikke fikk strikk i det!! Ikke så veldig kjekt for en liten frøken som gikk på barneskolen, og etter den gangen har aldri håret mitt blitt langt (Takk Mamma!! haha). Og det har ikke akkurat blitt særlig mye bedre etter at jeg ble frisør og kunne styre på med håret mitt akkurat som jeg ville.

Jeg har faktisk kommet til et punkt der håret mitt er blitt så kjemisk slitt etter all blekingen, fargingen og bruket av varme verktøy – at det også har gått utover de flotte krøllene jeg en gang hadde. Nå har jeg mest bølger igjen, og dette ser man best når håret er vått etter dusjen, men når da håret tørker blåser det seg opp og det ser virkelig ikke bra ut! Håret blir veldig krusete og står rett ut, så da blir det til at jeg tyr til glatte tangen istedenfor. Jeg har testet mange produkter i løpet av de 5 årene jeg har jobbet i frisør bransjen, men jeg har ikke funnet en som har klart og ta knekken på mitt krusete hår, samtidig som den beholder krøllene mine – før jeg fikk testet den nye serien fra SEBASTIAN.

Denne er, uten og overdrive – redningen for mitt uberegnelige hår! Og når håret mitt er helt tørt ser krøllene ut som det gjør når håret er vått, and i love it! Håret mitt er ikke annet en fornøyd når det slipper glatting hver dag, og jeg har gått langt over en uke uten og bruke varme verktøy på det – og det dere, merker jeg veldig på håret! Jeg tipser alle kundene mine som har krøller, eller krusete hår om denne serien – og spesielt den krølle kremen som jeg bruker på håret mitt selger som bare det.

Og jeg vet det er mangen som har det samme problemet som meg♥

Dette er serien, her mangler jeg en spray ser jeg, den heter Twisted curl reviver spray

Twisted Curl Magnifier Cream, Curl Cream.
Polerer og definerer krøller uten noe tyngde eller stivhet. Flexi Alg Complex bekjemper frizz og tørt hår. Gir myke, naturlige og definerte krøller. Dette er den jeg bruker hver gang, og dette er min favoritt i serien.

Twisted elastic Treatment, Curl Mask.
Inneholder Flexi Alg Complex. Låser inn fuktighet og gir ekstra elastisitet til et krøllete hår. Denne er for eksempel perfekt om du skal krølle håret også.Twisted Elastic Cleanser, Curl shampoo og Curl Conditioner.

Curl shampoo’en inneholder flexi alg, gir fukt og pleier hvert hårstrå med elastisitet. Gir en lettere styling til krøller. Curl Conditioner låser inn fuktigheten og gir ekstra elastisitet til ett krøllete hår.

Twisted Curl Lifter Foam, styling foam.
Øker elastisiteten i krøllene, Anti frizz. Ikke seig eller stiv. Gir fornyet boost til krøller hele dagen.

Twisted Curl reviver Spray, Styling Spray.
Krøllene holder seg på plass med denne touch-up sprayen. Flexi Alg Complex gir ekstra elastisitet og anti-frizz effekt til krøllene.

Dette er hvordan jeg bruker Twisted Curl Cream:


#1. Første jeg gjør er og tørke håret for overflødig vann etter dusjen, dette gjør jeg ved og knipe håndkle rundt håret og tar lette knipetak for og ikke skade håret unødvendig.

#2.
Deretter tar jeg litt curl cream i hendene, her jeg jeg bare grovt igjennom hele håret, og sentrerer meg mest på lengdene siden det er her jeg vil få frem mer krøll.

#3.
Nå er det på tide og finne frem børsten, dette gjør jeg for og få fordelt kremen skikkelig inn i håret, sånn at det ikke er enkelte plasser der det er mye produkt, og enkelte plasser der det ikke er noe.

#4.
Så tar jeg håret og rister det lett sånn at man får frem litt tekstur i håret etter man har børstet det. Dette for og skille håret litt fra hverandre, og få den »loose» følelsen håret har når man ikke har børstet det etter dusjen. Så tar jeg litt mer curl cream og fordeler det i hånden før jeg kniper rundt i lengdene på håret. Her varierer det hvor mye produkt jeg bruker.

Voilà!

Her har håret mitt luft tørket i rundt èn og en halv time, og det holder seg på plass uten og bli frizzy og vanskelig og håndtere – i’m in love!
Denne serien kan også brukes før man skal krølle håret fks, da holder krøllene seg lengre, og de holder seg bouncy og får mer glans i seg. Hvem vil vel ikke ha det?

De fleste frisørsalonger som har SEBASTIAN merket har nok denne inne, så det er bare og spørre de ansatte etter hjelp!♥

Klem!