Innlegg i Samarbeid med WellMed

N A I L S   R E A D Y   F O R   C H R I S T M A S 

… Nå begynner jeg og bli klar for en aldri så liten juleferie altså, helgen er ikke langt unna, og den store dagen nærmer seg sakte men sikkert – åh jeg gleder meg! Og når julen kommer vil man gjerne føle seg litt ekstra fresh, ofte er det julebesøk og kanskje festligheter som står på planen, og det er jo ingenting som er bedre en og føle seg vel, er det? Jeg har idag sikret meg flotte negler til jul, og SOM jeg har savnet og ha stelte negler – det er nemlig en stund siden nå så det var godt og få en liten boost på den forfengelige fronten, hehe. Så jeg var en tur på jobb, før jeg reiste og besøkte klinikken til WellMed for å bli neglefin til jul  Jeg gikk for en dypere rødfarge, fins vel ikke mer julete en det?

/: Now I’m getting ready for a little christmas break, the weekend is not far away, and the big day is coming sooner than we think – i can’t wait! And when christmas arrives, we all want to feel extra fresh with a lot of things going on. Family occasions to nights out partying. I decided to get my christmas boost with some new nails for christmas, so today i visited WellMed to get nail prepped for xmas.

Jeg har i løpet av mange år prøvd forskjellige varianter og ta forlengelse på, men det som har vært problemet mitt er at neglene mine er ganske tynne og svake fra før av, så når jeg har fikset neglene med blant annet gel og akryl har problemet mitt vært at neglene mine har vært helt ødelagte etterpå. Og ikke minst svakere en de var i utgangspunktet. Derfor har det vært nødvendig for meg og ta pause imellom hver gang. Ganske kjipt, siden jeg helst skulle ønske jeg kunne gå rundt med flotte negler hele tiden.

Med dette problemet ble jeg anbefalt SNS Titan Manikyr hos WellMed, noe som gjør at jeg kan ha flotte negler året rundt, uten at det skal gå ut over mine naturlige – hvor fantastisk er ikke det? SNS er et pudder man »dipper» neglene i, og det er ikke behovet for noe lampe for og herde. Pudderet skaper en langt lettere og mer naturlig negledesign en med andre metoder også. Vitaminer A, E, D3, B5, kalsium og mineral titan som puddrene inneholder, skaper en frisk beskyttelse – ved å behandle dem ytterst – ved å forebygge: flisete, gulaktige og brukne negler.Fordelene med titan negler:
– Naturlig tykkelse
– Sterke negler med god fuktighet
– Varighet: cirka 4 uker
– Vitaminbombe som nærer og gjennombygger din naturlige negl.

I CHOOSE HEALTHY, STRONG NAILS

Så neste gang du skal fikse neglene dine, anbefaler jeg deg og prøve SNS, jeg er superfornøyd! Deilig og føle seg ekstra fin nå som julen straks er her! Og om man ikke er i havn med alle julegavene kan man også få kjøpt gavekort hos WellMed som kan brukes på en slik behandling. Det tror jeg er noe de fleste jenter hadde satt pris på  Ellers kan man også bestille time på nett HER! ←