Genser: Hjemmestrikket
Bukse: Molly Highwaist Gina Tricot

. . . . . . . . . . . . . . .

Lørdag, og endelig fri! Det er ikke lenge siden jeg var ferdig på jobb, og det og tenke på at jeg nå har fri til Mandag’s morgen er deilig. Jeg har uken som har vært ligget syk, og det er virkelig ingenting som er kjipere. Så de dagene har vært preget av mye søvn, lite mat og en slapp kropp. Men nok om det, jeg er på bedringens vei og ingenting er bedre. Det er viktig og se positivt på det, ikke sant? Det kunne jo vært så mye verre en en influensa. Denne lørdagen skal nytes, men noe god lørdagsmiddag, kanskje en god film, julebrus og ligge strak ut med et cosy teppe på sofaen!

Apropos cosy – jeg fikk forleden kanskje den fineste genseren jeg eier! Jeg har lenge hatt lyst på Ganni genseren, men jeg tror jeg hadde angret meg om jeg brukte flere tusen på en genser, men det er jo bare meg. Ikke kan jeg strikke, og ikke viste jeg om noen i familien som ville strikke genser til meg heller. Heldigvis for meg, ville en venninne av meg strikke genseren til meg. Tusen takk, Jeanette – du er god som gull! ❥ Jeg setter så stor pris på sånne ting som dette, og enda koseligere er det jo når noen du kjenner har strikket den, da betyr den plutselig mer en om man går i butikk og kjøper den. Jeg er uansett veldig fornøyd, og gleeder meg til og få brukt denne mye i vinter. Jeg gikk for hvit, da jeg går mye med sorte klær og føler denne vil passe til det meste. Samtidig syns jeg man ser detaljene på genseren mye bedre når den er lys kontra mørk, men dette er selvfølgelig bare min mening.

Nå skal jeg tilbringe resten av dagen med familien, og kjenner jeg meg selv rett blir det vel også middagslaging på denne frøkenen, eller hva sier du kjære? hehe neida.. joda.

/: Saturday, and finally weekend. This week I’ve been sick, and there is no thing such thing that’s more boring. Ive been sleeping a lot, eating nothing, and having a released body. But enough about that, I’m feeling better now and nothing is better than that. Its important to be positive, right? I mean, it could have been so much more worse than just a flu. This evening I’m going to be laying in the sofa with a cosy blanket watching a movie. Talking about cosy, yesterday i got mabye the nicest sweater i own! I have for a long time wanted the »Ganni sweater» but paying such amount of money i will not do, but hey thats just me. I got such a sweet friend who knitted one for me, thank you Jeanette, i love it! I really appreciate things like this, it makes it ten times more personal than buing one from the store. I choose a white one, i think its better when you can see all the details. Well, now I’m going to spend the rest of the day with my family. Have a nice Saturday! ❥