Sponsede produkter

For en liten stund tilbake, fikk jeg en hyggelig pakke i posten fra Frøya Cosmetics. Jeg elsker jo sminke, og spesielt det og prøve nye produkter jeg ikke har testet før. Det finnes jo et hav av forskjellige merker, og man finner raskt egne favoritter – det finnes jo så mye bra! Jeg har mange favoritter, og som oftes finner jeg produkter fra forskjellige merker der det er et produkt jeg liker mer en andre, og vips – så har man mange produkter man ikke klarer seg uten. Det og få teste Frøya sine produkter gledet jeg meg veldig til, og enda hyggeligere er det jo at det er norsk utviklet.

Jeg har både hørt, og sett mye om Frøya, forskjellige looks å enkelte kjendiser som bruker sminken.
Likevel, er det greit og få testet det selv. Alle liker forskjellige ting, og noe som passer til min hud, passer ikke nødvendigvis til andre. Jeg har testet et par produkter – og jeg liker alle veldig godt! 

/: A while back ago, i got a nice package in the mail from Frøya Cosmetics. I love makeup, and especially to try new products i haven’t tried yet. It is so many different makeup brands out there, and you quickly find favorites. I have many favorites, and often i find myself favorites from different brands – and then your stuck with products you can’t live without lol. To try out Frøya’s products I’ve been looking forward too, and its cool that the brand is Norwegian. 
I have heard, and seen a lot about Frøya, different looks and some celebrities who uses the makeup. However, its nice to try the products myself. Everybody likes different things, and things that fit my skin, might not fit another persons skin. Ive been testing some products – and i like them all very much!

….. MAKEUP IS ART, BEAUTY IS  S P I R I T

WHAT IS FRØYA?
Frøya Cosmetics er en norskutviklet kosmetikkserie. Frøya er en serie produkter laget av de fremste kosmetologene i Norge med årevis av erfaringer innen faget. Vårt mål er den nordiske kvinnen og hennes forventninger av kvalitet, eksklusivitet, farger og konsistens. Serien er bygd opp av fuktighetsgivende og pleiende ingredienser skreddersydd for det tørre og kalde klimaet i Norden. Naturlig flotte farger, gode pigmenteringer og næringsgivende ingrendienser gjør dette til en serie egnet for alle aldre. Opplev den etterlengtede longlasting effekten!


PRODUCTS IVE BEEN TESTING 

Photo Finish Moisture Foundation
En fuktighetsgivende foundation med fantastisk dekkevne som gir et plettfritt resultat. Vi har tilsatt sheabutter i foundationen for optimal fuktighet til huden. Produktet inneholder Vitamin E, som er en viktig ingrediens full av antioxidanter. Vitamin E mykgjør og healer huden. Foundationen inneholder også primer som jevner huden, samtidig som den lar huden puste. SPF 15.

Denne var veldig lett og påføre, konsistensen var ikke »tørr» som mange foundation kan bli, og var god dekkevne. Denne kan også bygges opp på huden uten at jeg følte den ble kakete.

Camouflage Concealer
En svært dekkende concealer som egner seg perfekt til acne, mørke ringer under øynene og utfordrende hudforandringer. Et must-have produkt i alle sminkeskrin. Denne får man mye for pengene, her bruker jeg en kost for og påføre på eventuelle »spots» i ansiktet, enten det er kvise, mørke ringer og lignende, Denne kan også bygges opp.

Luminous Pen
En highlight pen som inneholder lysreflekterende partikler av mineralet mica. Produktet brukes til å fremheve flaterende partier i ansiktet. Denne er lett og jobbe med, og litt tynnere i konsistensen, derfor gjør det muligheter for og påføre mer om man ønsker det. Denne brukte jeg under øynene, på haken, nesen og i pannen.

Soft Blush No.3 – Mørk ferskenrosa med litt shimmer
En forførende og pigmentert blush som gir en rekke unike looks. Fra naturlig – til dramatisk, la fantasien bestemme! Dette er et produkt som gir friskhet og glød til ansiktet. Denne er veldig godt pigmentert, og gir en nydelig farge til kinnene. Jeg brukte denne lett over kinnene, for og få litt mer farge i ansiktet. Her kan man selv velge hvor mørk man vil ha den etter hvor mye man tar på kosten.

Volume & Length Mascara
Mascaraen har en formula som gir deg fyldige og lengre vipper. En fantastisk mascara som gir det perfekte resultat. – For et dramatisk resultat, påfør lagvis. Denne var veldig god, og jeg følte ikke at vippene mine klumpet seg av den, noe som er et pluss! Jeg påførte flere lag for og oppnå den litt mer »dramatiske» looken.

Smudge Eyeliner
En høyt pigmentert penn som gir intense øyne! Lineren er vannavstøtende og anvendes rundt øyne samt våtlinje. Jeg er helt avhengig av eye liner, og bruker den både på våtlinje, samt øyelokket. Det som var supert med denne var at den kunne smudges – da er den perfekt når man lager smokey eye også!

Brush Kit
Frøya Cosmetics egenutviklede børster gir deg det nødvendige verktøyet for et ønsket resultat. Skaftet på børstene er delikat og enkel å jobbe med.  Børstene kommer i ekte geitehår og syntetiske hår, for å dekke behovet til produktene. Vi anbefaler bruk av syntetiske børster til flytende produkter og geitehårs børster til pudder produkter. Behandler du børstene dine pent vil du ha de i flere år!
I dette settet får du alle børstene du trenger for et perfekt resultat på din makeup. Børstene er veldig myke, lette og jobbe med, og det beste av alt er at de fanger produktet godt opp – så her er det ingenting som går »to waste»

… » ON A BAD DAY THERE IS ALWAYS LIPSTICK»

På frisørsalongen jeg jobber skal vi ha Ladies Night med Frøya Cosmetics, der en makeupartist fra merket kommer og ha kurs med kundene, der man kan få testet sminken selv. Her blir det også goodiebag og noe godt i glasset. Om du vil delta, finner man arrangementet HER