Inneholder sponset produkt i samarbeid med WhyNot

W I N T E R · R E A D Y

Hvert år går jeg til innkjøp av denne typen vintersko, men kvaliteten har vært dårlig – ikke så rart siden jeg har kjøpt det billigste jeg har kommet over, de skal jo bare vare èn sesong? Vel.. Der tok jeg veldig feil, når jeg ser andre har sine igjennom flere år skjønte jeg at jeg måtte vurdere hvilken vintersko jeg endte opp med, hehe. Jeg gikk for disse fra Bearpaw, og nå skjønner jeg virkelig hvorfor enkelte velger og gå for disse til vintersko. ♥ Uansett hvilke vintersko jeg har gått for, har jeg likevel alltid blitt kald på beina – jeg er en skikkelig frysepinne! Det ser ikke akkurat så flott ut å ha på seg tjukke sokker i skoene heller, og med disse som har fòr i seg er disse helt perfekt!..

Jeg fikk mine fra nettbutikken WhyNot ← Og gleder meg veldig til og ta disse i bruk! Jeg er den som foretrekker og ha et par vintersko som man kan bruke til hverdags, og et litt finere par til jeg for eksempel skal ut på byen eller i finere besøk. Out with the old and in with the new! 

…. R E A D Y   T O   S T A Y   W A R M    A L L    W I N T E R

Disse tror jeg alle vil sette pris på, spesielt om man er en som lett fryser på beina som meg. Disse finnes jo i mange forskjellige farger – men jeg gikk for de klassiske sorte, det passer liksom til alt! Og siden favorittfargen er sort var heller ikke valget spesielt vanskelig, hehe! Ellers er det jo også et supert julegave tips! Jeg er vel ikke den eneste som er glad i sko?  Så her er det bare og sette opp på ønskelisten til jul ♥ WhyNot har forskjellige farger, man kan også velge mellom høy og lav modell. De har også disse skoene til barn, så kan man jo matche!

/: This year i got myself the perfect winter boots. Every year i have bought myself a new pair, but i always ended up getting cold on my feets. Well, this time i won’t – i got my hands on a pair of these Bearpaw shoes from WhyNot – and i can’t wait to wear them. I like having some everyday winter boots, and then i pair i can go out to party with. I went for the classy black ones, but since my favorite color is black it didn’t come as a chock lol. And maybe the best part? They have these in kids shoes aswell – then you can match ♥

xx