De dagene jeg er tidlig ferdig på jobb, er en kjapp middag alfa omega for meg – det vil si mer tid til familien, og man slipper og bruke en time på kjøkkenet når man er trøtt og sliten. Det beste av alt er jo at man får mer ut av dagen før kvelden kommer også. Så når jeg tuslet igjennom butikken idag for og finne noe kjapt og lage men samtidig som er velsmakende, var ikke valget vanskelig – PASTASALAT!

Herreguud jeg kan ikke få sakt nok hvor glad jeg er i pastasalat, det rare med det hele er at jeg for ca et halvt år ikke spiste det, og kun hadde smakt det èn gang som jeg kan huske. Jeg er kresen av meg, så har jeg først smakt noe jeg ikke liker skal det litt til før jeg gjør et andre forsøk. Nå derimot – elsker jeg det! Så jeg har nok bare kommet bort i en som ikke var helt min smak. For hva er bedre? Det er kjapt og lage, og man kan spise det flere dager på rad også. Jeg syns pastasalat er best dagen etter man har laget den, da har alle smakene fått satt seg mer sammen. Men siden jeg fikk akutt lyst på dette, ble det middagen.♥ Perfekt som middag, lunch på jobb eller kos på kvelden! Alt er hva du selv gjør det til! Jeg tenkte og dele oppskriften jeg pleier og bruke når jeg lager pastasalat, og dere må ikke droppe noen av ingrediensene altså! Jeg er som sakt veldig kresen selv, og jeg liker hverken rømme, eller laken fra sylteagurken, men alt blandet sammen – OH MY!


Du trenger:
♥ 1 halv rødløk ♥ Pastaskruer
♥ Eple ♥ Majones ♥ 1 boks Ananas
♥ 1 boks lettrømme ♥ 1 boks mais ♥ Druer
♥ Lake fra sylteagurk ♥ 1 boks bog skinke ♥ 1 purreløkFremgangsmåte:

Første jeg gjør er og koke pastaen, denne gangen brukte jeg fullkorn pasta. Det er ikke store forskjellen fra vanlig pasta og fullkorn, så da brukte jeg fullkorn denne gangen – like godt!
Når pastaen koker, tar jeg alt som skal kuttes og kutter det opp, før jeg flytter alt over i en større bolle.
Jeg bruker ca halve klasen med druer, og hvor mye pasta man trenger er opp til hver enkelt. Jeg liker og ha en del pasta i, men jeg syns ikke det er noe godt når det er overflødig av det heller.
Når jeg har samlet alle ingrediensene i en bolle, tar jeg boksen med rømme og posen med majones i, og deretter ca 2-3 spiseskjeer med lake fra sylteagurk glasset. Tro meg, første gang jeg hørte dette var jeg veldig veldig skeptisk, ikke liker jeg sylteagurk, og tanken på og ta laken fra glasset i pasta salaten var ikke særlig fristende heller – men jeg er så glad jeg gjorde det, for dette er prikken over i’en altså! Så tar jeg pastaen i bollen, og blandet alt godt sammen! Om pastaen fortsatt er varm, pleier jeg og ta den over i en sil, og skyller pastaen i kaldt vann før jeg rister av overflødig veske, deretter blander jeg oppi med resten av ingrediensene og passer på og blande alt skikkelig.

Voilà! Jeg hadde hvitløks bagetter til, mums! Ellers anbefaler jeg for eksempel spiral loff med Nicolas Vahè sitt Appetizer garlic butter, kjempe godt!