Er dere klar for en liten anbefaling? Vi går mot høsten, og ofte er håret blitt ekstra slitt igjennom sommeren. Enten man har lysnet det til sommerstid, glemt og bruke hårprodukter som beskytter mot uv stråler, eller rett og slett en kombinasjon eller bruk av for mye varme verktøy.

For det er ingen hemmelighet – hvertfall ikke for meg, at det er ufattelig lett og ty til rettetangen når man vil pynte seg. Håret mitt er blitt ufattelig slitt, veldig mye pågrunn av bleking av håret mitt, men også av mye bruk av varme verktøy.

Siden jeg jobber som frisør har jeg heldigvis tilgang til mye gode produkter for slitt hår – men for andre så kan jeg skjønne at det er vanskelig og velge de rette produktene, det finnes jo et hav av forskjellige. Etter vi fikk inn en ny serie på jobb og jeg har fått testet denne ut, MÅ jeg bare tipse dere.
Denne serien er ufattelig god, etterlater håret mykt og godt. Og enda bedre – den luktet fantastisk også!

Serien jeg snakker om er intet annen en Fusion Serien til Wella.

Ingen ting og si på designet heller, skjekk hvor flott! Rosè Gold, nydelig kombinasjon sammen med hvitt. Denne serien selger utrolig bra på jobb, og jeg er sikker på at mangen har fått den som en favoritt allerede! Det har ihvertfall jeg! 🙂

1. INTENSE REPAIR SHAMPOO
– Delikat Shampoo som bidrar til å reparere skadet hår, og etterlater håret rent og pleiet.

2. INTENSE REPAIR MASK
– Luksuriøs kremet mask som bidrar til å reparere og beskytte håret mot brudd. Med intense pleiende ingredienser.

3.INTENSE REPAIR CONDITIONER
– Bidrar øyeblikkelig til å beskytte håret mot å brekke når man grer håret og mot mekaniske skader.
Glatter ut håret og etterlater det mykt.

Håper dere får like god nytte av denne serien som meg!
Klem!