Er det noe jeg alltid har hatt interesse for, så e det steiner. Jeg husker når jeg var på sommer besøk hos Oldemoren min, og jeg gikk og plukket steiner i oppkjørselen hennes – mange forskjellige, og jeg husker mange av de lignet meteorer. Jeg hadde samlet en hel pose av forskjellige steiner, og jeg husker at om sollyset traff bakken lignet det på et hav av diamanter som glinset. Rart hvordan enkelte ting setter seg i minnet? Heldigvis går jeg ikke rundt og plukker opp stein lengre, det kunne blitt mye og tatt vare på tilslutt. Men noe jeg derimot har fått øynene opp for – er krystaller. Det er så mange flotte krystaller, og jeg har tenkt og kjøpe meg en liten samling – dekorative er de jo også, så de passer bra til og dekorere med hjemme også. De finnes i alle fasonger og størrelser, spesielt ønsker jeg meg en ring med en slik sten i, eller et litt lengre kjede. Jeg elsker de, mine favoritter er nok de sorte og de rosa – de brune er også en favoritt! Jeg gleder meg til og gå til innkjøp av slike, noen som forresten vet og kanskje har erfaring ved og kjøpe slike?

Vet dere? Hver type krystall har en forskjellig mening, og hjelper mot forskjellige ting. Man kan bruke disse til krystall healing – hvor fantastisk er ikke det? Jeg vet ikke med dere, men jeg tror at det hjelper.


.. Jeg vil anbefale dere og søke opp de forskjellige krystallene, og finne ut hvilke som kunne hjulpet deg. Jeg søkte litt rundt over på nettet for og finne ut hvilke jeg kunne ha bruk for, og jeg endte opp med TOPAZ, ONYX, QUARTZ og AMETHYST ♥ Det jeg får ut av de forskjellige steinene, og meningene med de er ↓ Du kan søke på sider som pinterest, we heart it og google for og finne kart over de forskjellige meningene de forskjellige steinene har.

· T O P A Z ·
Balanserer hormoner, og kjemper mot aldring.

· O N Y X ·
Renser hjemmet ditt for negativ energi, og klarner luften.

· Q U A R T Z ·
Hjelper mot stress og frustrasjon. Letter også på angsten

· AMETHYST ·
Hjelper mot hodepine og utmattelse. Fremmer gode drømmer og god hud.