Jakke BikBok / Skjerf Acne / Clutch By Malene Birger / Bukse Gina Tricot / Boots WhyNot AS (sponset produkt)

· CRUSHING OVER THE AVIATOR TREND ·

.. God Lørdag dere ❥ Jeg elsker helg, spesielt disse hvor jeg har fri helg fra jobb – det er så deilig og våkne uten at alarmen ringer. Hele formiddagen idag har gått til og slappe av, ikke stresse med noe og bare nyte en helt vanlig lørdag – for før man vet ordet av det er den over, og man starter på en ny uke. Jeg fikk tatt meg en tur til kjøpesenteret i romjulen før januar salget startet, da er det som oftes kaos rundt om, hehe! Enkelte går amok, og handler som alltid før. Selv elsker jeg shopping, men helst på en rolig dag der jeg kan spasere rundt og se i butikker uten at man dulter borti noen bare man snur seg.

Jeg har lenge elsket Aviator trenden som har vært for fullt denne vinteren, og det er ikke uten grunn – de jakkene gjør et hvert antrekk automatisk litt bedre, er dere enige? Jeg var lenge i stuss om jeg skulle kjøpe meg en siden vi har flere regndager en opplett dager her i Bergen (hehe), men så var det skikkelig kaldt ute og jeg tenkte at det var en perfekt mulighet til og kjøpe den likevel – hei ubesluttsom! Men jeg angrer likevel ikke, den er så varm og komfortabel og gå i, at jeg gruer meg til den dagen den blir for varm til og bruke. Denne har deilig fuskepels på innsiden, og som den frostpinnen jeg er passer det meg ypperlig, i tillegg var det kun èn igjen av denne – og det så jeg på som et tegn på at denne måtte bli min, hehe!Nå skal jeg nyte resten av dagen i joggebukse og sofa sliting før jeg er nødt og begynne på tapas rett før jeg må fikse meg litt og finne frem noe og gå med til ikveld, jeg skal nemlig på julebord med jentene idag, det blir kos! ❥ Kjenner det er litt godt at ikke alle julebordene og sammenkomstene er i Desember, da har jeg hatt noe og glede meg til en stund, hehe! Håper dere får en super Lørdag!