… BEAUTIFUL ORANGE BOX ❥

Jeg fikk shoppet meg en del nye ting når jeg var i Oslo i helgen, og jeg måtte også en tur innom Louis Vuitton butikken mens jeg var i hovedstaden. Jeg var på utkikk etter noe som jeg har savnet en god stund – nemlig en passende lommebok. Den jeg har brukt frem til nå er for stor, og har resultert i at jeg har utallige kort og kvitteringer i som aldri blir brukt, hehe. Det eneste jeg pleier og ha bruk for er bankkortet og kanskje noen sedler, og da er det unødvendig og dra med seg en stor lommebok – mye plass i små veskene mine tok den også.

/: I got to shop myself some new thing while i was visiting Oslo this weekend, and a needed to visit Louis Vuitton while i was in the capital. I was searching for something I’ve been missing for a while – a wallet. The one I’ve been using right up until now is too big, and resulted in having lots of cards that i dont use lol. For me its unnecessary having this big wallet when all i need is a wallet that can have a few cards and some bills in it.

A LITTLE PRESENT FROM ME TO… ME 

Jeg er så fornøyd med kjøpet mitt – og den er jo så lekker! Det var litt og velge mellom, men jeg falt på denne sorte i skinn, og jeg angrer ikke et sekund! Så praktisk og samtidig pen og se på, det er vel to fluer i en smekk, er det ikke? Jeg fikk en utrolig god service hos Louis Vuitton – jeg ønsket initialene mine på lommeboken for og gjøre den ekstra personlig, noe som egentlig ville ta tre dager, men siden jeg reiste tilbake til Bergen dagen etter ville mannen som hjalp meg gjøre det med èn gang. Det er en upåklagelig service altså! 

/: Im so thrilled with my purchase – and its a beauty too! It was different wallets to choose from, but i ended up with this black one in leather, and i dont regret it! Practical and nice to looking at in the same time, doesn’t get better than that, right? I got an amazing service over at Louis Vuitton as well – I’ve ween wanting to get my initials on the wallet to get it more personal, something that takes up to three days. But since i was traveling back to Bergen the day after, the man in the store decided to help me right away – i mean, thats an amazing service!