Da var vi kommet til Tirsdag, og vi er straks halvveis i uken allerede, rart hvor kjapt dagene fyker, helt til man kommer til Torsdag/Fredag – jaja sånn er det og jobbe helg, dere!
Været er ikke annet en grått for tiden, og det gjør naturligvis noe med humøret også. Man blir liksom tiltaksløs, og alt blir mye tyngre og gjennomføre. Aller helst frister det mest og ligge på sofaen under dynen med en god serie!

På jobb her forleden fikk jeg et innfall av at jeg »måtte» klippe meg. For all del, jeg burde det siden håret mitt var ganske slitt, men jeg klippet også en del av lengden på det. Det er ingen tvil om at flere og flere klipper av lengden på håret, og det er såå fresht!
Jeg har lenge siklet etter frisyren til Khloe Kardashian, og nå bestemte jeg meg for at – ja, i’ll do it!


Rart og tenke på at jeg føler meg så vel med dette korte håret, kan ikke huske sist jeg hadde en så kort frisyre som det jeg har nå. Jeg vurderer faktisk og klippe meg enda litt kortere? Før gikk jeg ikke utenfor døren uten hair extensions, mens nå – det er  godt og slippe. Så får extensions bli på de dagene jeg vil pynte meg litt ekstra. Langt hår er utrolig vakkert, men jeg føler meg like, om ikke mer feminin med dette korte. Også sparer jeg ufattelig mye tid, da – ikke minst.


Hva syns dere om den nye lengden på håret? Beholde lengden jeg har nå, eller klippe det enda litt kortere? Dilemma, dilemma. Eller kanskje jeg burde ventet til etter nyttår når jeg skal lysne det litt til? Ahh, dette var vanskelig.

Ha en super kveld videre!
Klem!